A nagy eszközválasztó: TensCare Unicare

TensCare Unicare - univerzális segítség a kismedence egészségéért

Te is azok közé tartozol, akik fontolgatják, hogy otthoni elektrostimulációs eszközt szereznek be, de nem tudod, melyik volna az igazán megfelelő darab számodra? Ne aggódj, segítünk! Ezek az intim edzőpartnerek valóban hosszú évekig társként állnak melletted, így fontos, hogy jól válassz.

Korábban már olvashattatok a Kegel8 Ultra20 V2 gátizomerősítőről itt, ezúttal pedig a TensCare Unicare készüléket mutatjuk be nektek közelebbről. 

Gyógyszermentes kezelés az inkontinencia tüneteire

Azoknak ajánljuk igazán a TensCare Unicare készüléket, akik a lehető legtöbbet szeretnék a pénzükért! Ez az eszköz igazi non plus ultra: alkalmazható vizelet- és székletinkontinencia esetén, a csomagban lévő elektródatapaszok segítségével használható ismeretlen eredetű, vagy menstruációs kismedencei fájdalom kezelésére, anális szondával kiegészítve pedig az erekciós nehézségekkel küzdő férfiak számára is jó szolgálatot tehet.

Az öt különféle program közül három segítségével kényelmesen, otthoni körülmények között szállhatunk szembe a stresszinkontinencia, a késztetéses vizeletvesztés, valamint a kevert típusú inkontinencia tüneteivel. Emellett a TensCare Unicare-rel két további programot vehetünk igénybe: az egyiket a már említett elektródatapaszokkal menstruációs fájdalmakkal szemben vethetjük be, a másik pedig a medencefenék izomzatának általános tonizálására szolgál.

TensCare Unicare, az orgazmusbarát

Tudtad, hogy az együttlétek során a nőknek csupán 33%-a él át orgazmust? A beteljesedés ráadásul nagyobb arányban a csikló izgatásának, és csak kisebb részben a hüvelyben megélt élményeknek köszönhető.

Ennek oka gyakran az, hogy szülés után, vagy az életkor előrehaladtával az izmok ereje csökken, melynek hatására a hüvelyi szexuális érzékelés is tompul. Ilyenkor köszön be a párok életébe a keserűség, hiszen a hüvely tágulata a férfi számára csökkenti az élvezetet, a nő esetében pedig az együttlétek során az orgazmus nehezebben, vagy egyáltalán nem elérhető. A TensCare Unicare készülékkel azonban jelentős változás érhető el akár már négy hét alatt!

A TensCare Unicare intimizom-erősítő használata

A TensCare Unicare gépek sikerének titka a megfelelő program kiválasztása, valamint a rendszeres és szakszerű használat. Azt javasoljuk, hogy a gép megvásárlása előtt vagy után kérd ki gyógytornászod vagy nőgyógyászod, urogynekológusod tanácsát! Így biztos lehetsz abban, hogy a problémád jellegének megfelelő szondát és programot választod.

Ha már beszerezted otthoni elektrostimulációs eszközödet, nincs más dolgod, mint követni a következő lépéseket:

  1. Fertőtlenítsd a szondát! Fújd be alaposan fertőtlenítő spray-vel, majd várd meg a teljes száradást!
  2. Csatlakoztasd a szondát a géphez a használati utasításban leírtaknak megfelelő módon, majd vékony rétegben vigyél fel rá síkosítót! Ezután helyezd a szondát a hüvelybe! (A pontos felhelyezés érdekében ügyelj rá, hogy a szonda teljes hosszában a hüvelyben legyen, ugyanakkor a vezeték maradjon kívül!)
  3. Az elektrostimulációs kezelés sikerének érdekében ügyelj rá, hogy a teljes program ideje alatt háton fekvő helyzetben legyél! Amíg a program tart, nyugodtan olvass, nézz tévét, vagy dolgozz, ahogy tetszik!
  4. A kezelést követően távolítsd el a szondát, majd bő, langyos-szappanos vízzel alaposan mosd meg a csap alatt! A hibátlan működés érdekében ügyelj rá, hogy csak a szondát érje víz, a vezetékeket ne!
TensCare Unicare - univerzális segítség a kismedence egészségéért

A tartós eredmény érdekében ne feledkezz meg a rendszeres edzésről! Végezz Kegel-gyakorlatokat, vagy más intimtorna-gyakorlatokat minden nap, hetente háromszor pedig szakíts időt az elektrostimulációs kezelésre is! Adj időt magadnak!

További kérdéseid vannak a TensCare Unicare elektrostimulációs eszközt illetően? Írj nekünk, vagy csatlakozz zárt női csoportunkhoz a Facebookon!

Furcsa érzések, gyakori vizelési inger és húgyúti fertőzések? Az inkontinencia jelei lehetnek.

Furcsa érzések odalent, gyakori vizelési inger és húgyúti fertőzések? Az inkontinencia első jelei lehetnek!

A medencefenék problémáinak kialakulásához jellemzően nem néhány hétre, hanem akár évre vagy évtizedre van szükség. A megmagyarázhatatlan eredetű derék- vagy medenceövi...

Visnyei Barbi: „ Az intim területek egészségének nem jut elég rivaldafény.”

Az Instagramon keresztül már biztosan értesültek róla, hogy a kétgyermekes édesanya, véleményvezér, Visnyei Barbi is használja a TensCare Unicare készülékünket.  Mivel...
ha nem jön. ababa

Ha nem jön a baba…

Mindent a FERTI-LILY megtermékenyítést segítő eszközökről Amikor egy párkapcsolatban megszületik az igény, hogy a te meg énből végre mi legyen és bővüljön a család,...
kGoal, az interaktív kismedencei tréner

Kompakt okoseszköz az intimegészségért: a kGoal edzőtréner

Az új, saját izomerős tréner elérhető az Intimegészség.hu kínálatában!  Megszokhattátok már, hogy számunkra rendkívül fontos a női egészség területén megjelenő...
Az ülőmunka és a várandósság hatásai a női testre

Az ülőmunka és a várandósság hatásai a női testre

Az emberi test az egyik legcsodálatosabb műszer. Szinte a végtelenségig terhelhető, hatalmas erőkifejtésre képes, és akár egy gyönyörű gyermek kihordására is...

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!