Süllyedéses elváltozások

A kismedencei és a hasűri szervek megtámasztását a gátizomzat biztosítja. Ha ez elgyengül, akkor nemcsak inkontinencia, vagyis vizeletcsepegés alakulhat ki, hanem méh- és hüvelysüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv vagy hüvelycsonk-előesés is. 

Tudatossággal, kitartással és a megfelelő izomstimulátorok segítségével ezek a problémák nemcsak megelőzhetők, hanem kezelhetők is.

Az elektrostimulációs medencefenék tornáztató segít visszaszerezni az irányításodat a tested felett, ezzel egy új, egészségesebb, teljesebb élet veheti kezdetét. Működése egyszerű: neuromuszkuláris elektromos stimuláció (NMES) és elektromos ideg stimuláció segítségével fejti ki hatását. Elektromos impulzusokat vezet egy hüvelyi szonda és/vagy bőrre tapasztható elektróda -párnák segítségével, melyek serkentik medencefenék izomzatának működését.  Ezek a rendszeres összehúzódások erősítik, építik és teszik tónusosabbá a gátizmokat. Az elektrostimulációs eszközök hatékonysága 90%-os!

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!