Köszöntelek az oldalamon! Dombai Krisztina vagyok. A történetem akár a tiéd is lehetne.

42 éves elmúltam, amikor világra hoztam a második gyermekemet. A szülés nem volt komplikációktól mentes az izmaimat illetően. Nyúlt minden, amerre csak tudott. Azt mondták, ezt már csak műtéttel lehet helyrehozni.

Kétségbe estem.

Nem akartam, hogy megműtsenek.

Mit tehetnék? – gondoltam. – Tényleg csak ez az egy út van…?

Nem törődtem bele. A saját kezembe vettem a sorsomat és kutakodni kezdtem. Akkor találtam rá az elektrostimulációs eszközökre. A remény felütötte a fejét.

Van megoldás!

A műtétre pedig végül… nem került sor. Nem volt rá szükség többé. Mindezt az említett gépeknek köszönhetően. Már érted, miért döntöttem amellett, hogy megmutatom: Neked is van választásod? Minden nőnek van.

Te hogyan fogsz dönteni?

Dombai Krisztina - Intimegeszseg.hu

Van egy zárt Facebook csoportunk!

Ez a csoport (Őszintén az inkontinenciáról és a medencefenék problémákról) azért jött létre, hogy egy támogató közösséget nyújtson azoknak a nőknek, akik
inkontinenciától vagy süllyedéses elváltozásoktól szenvednek.

Arra biztatlak titeket: KÉRDEZZETEK BÁTRAN. Akár a különböző elváltozásokkal, akár a
TensCare- és a Kegel8-gépek használatával kapcsolatban. Nagyon szívesen válaszolok.

Én is napi szinten itt vagyok, hogy támogassalak benneteket. Közvetlenül tőlem is nyugodtan
kérdezhettek. Nem olyan rég még abban a cipőben jártam, mint ti.
Ne feledd a mottót: EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK!

Vásárlóink mondták

“A Kegel8 segített. Egyből éreztem pozitív hatását és a fejlődést. Képes vagyok órákat vezetni, vásárolni anélkül, hogy kétségbe esetten mosdót keresnék. Az orvosaim éveken keresztül próbálkoztak különböző módszerekkel, azonban egyik sem segített. A Kegel8 Ultra20 valódi megoldás volt a problémámra.
V. Ildikó 62 éves
2017. június

“Kezdetben fenntartásaim voltak a Kegel8 termékekkel kapcsolatban, azonban ez felesleges volt. Nyolc hét használat után teljesen megváltozott az életem. Bátran ajánlom mindenkinek!”
P. Ágnes 46 éves
2017. augusztus

“Meglepődtem a Kegel8 Tight and Tone eredményességén. Nincs gyermekem, sem egészségügyi problémáim. Egyszerűen ki akartam próbálni, hogy fejleszthető- e az érzékiség. Egy hónapig használtam , az eredmények lenyűgözőek. Tényleg úgy működik , ahogy az írva van róla.
Figyelembe véve azt, hogy milyen egyszerű a használata, és milyen olcsó (más hasonló eszközökhöz képest), ez egy fantasztikus termék.
H. Mariann 32 éves
2017. szeptember

72 éves vagyok, és kettes erősségű süllyedésem van /volt. A betegségem nagyon kényelmetlenné tette az életemet. Kínosnak találtam a városban sétálni, illetve házi munkát végezni. Egy ismerősöm ajánlotta a Kegel8-at nekem, majd egy Ultra20-at rendeltem. 8 hete használtam minden reggel és este. Kezdetben 28 , most 37 az MA. El sem tudom hinni, hogy ez a különbség ekkora változásokat hozott az életembe. Mióta a Kegel8-at használom el tudtam utazni hosszabb időre, mindennap sétálok. Mindenkinek ajánlom aki hasonló problémáktól szenved. Ne gondolkozzanak, próbálják ki ezt a gépet, és érzékelni fogják az életminőségük javulását.”
K. Józsefné
2017. október

“A 4. gyermekem születése után éreztem, hogy valami a medence-tájékomon nem úgy működik ahogy addig. Képtelen voltam visszatartani a vizeletet, ha víz érte a lábamat, úgy éreztem bepisilek. A férjem számára sem tudtam a megfelelő intimitást nyújtani. Az orvosaim különböző kezeléseket, műtétet ajánlottak, melyek közül néhányat ki is próbáltam, általában kevés sikerrel.

Egy rendezvényen találkoztam a Kegel8 termékeivel, amelyek szinte azonnali változást hoztak mindennapjaimba. Néhány hét edzés után érezhető volt a javulás, mind saját,, mind a férjem részéről.
Köszönöm a Kegel8-nak, hogy visszaadta a teljes értékű élet lehetőségét.”
J. Anita 41 éves
2017. december

”Úgy érzem javult a helyzetem a közel 6 hetes használat után. Igyekszem minden nap használni, de hetente legalább 5 alkalommal. A szexuális életem egyértelműen javult. Komfortosan vagyok egész nap. Elégedett vagyok az eszközzel. Többféle programot használok. A rendelésre ahova korábban jártam, nem mentem vissza. Úgy érzem nem szükséges.”
B. Vanda 45 éves 3 gyermek édesanyja
2018. január

“Szerintem sokat segít a készülék. Voltam a nőgyógyászomnál és azt mondta, hogy egy átlagos karban tartott hüvelyem van, használjam tovább a készüléket. Jól ismerem a testem és érzem a pozitív változást. Életem végéig használni fogom, természetesen nem intenzíven, de fenntartó kezelésként mindenképpen. Így megelőzhetem az időskori süllyedéseket és vizelet csepegést.”
N. Mária 36 éves 2 gyerekes anyuka
2018.január

Érdekelnek a termékek? Nézz be a webshopba!