Inkontinencia

A vizeletvisszatartási nehézségeket a tünetek alapján több csoportba sorolhatjuk; stressz-, késztetéses, túlfolyásos és kevert inkontinencia.  Emelett fontos, hogy megkülönböztessük a székletinkontinenciát is.

Fontos célkitűzés számunkra, hogy az Intimegészség.hu segítségével felnyissuk az emberek szemét és tudatosítsuk bennük azt, hogy ez a probléma nem az élet természetes velejárója. Ne gondoljuk azt, hogy a vizeletinkontinencia kizárólag az idős, ágyban fekvő emberek gondja.
Az esetek többségében a folyamat visszafordítható vagy legalábbis szinten tartható.

Tapasztalatok szerint a vizeletinkontinenciával élők előbb vagy utóbb az állapotuk romlásával párhuzamosan elszigetelődnek, mert a változások olyan életminőség romlással járnak, ami az életük több területére is negatívan hat ki.

Tudatossággal, kitartással és a megfelelő izomstimulátorok segítségével ezek a problémák nemcsak megelőzhetők, hanem kezelhetők is. 

Ajánlott termékek

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!