Lady Top hüvelysúly

Milyen problémákra ajánljuk a Lady Top hüvelysúlyt?

  • gyakori vizelési inger
  • stresszinkontinencia
  • vizeletcsepegés
  • hátfájás, petyhüdt has
  • fakó szerelmi élet
  • szél-és széklettartási problémák

 

Mit kapsz a csomagban?

2 db kónuszt ( 1 kisebb, 1 nagyobb)

4 db súlyt

  • 1×5 gramm , 1×10 gramm , 2×20 gramm súly

27.990 Ft

Lady Top hüvelysúly

A Lady Top különböző életszakaszokban különböző problémák esetén nyújthat segítséget!

18-30 éves korosztály:

Egy fiatal szervezetben a szövetek állapota – így az izomoké is – rugalmas és feszes. Fejlődni azonban csak azok az izmaink tudnak, amelyeket használunk. Ennek alapfeltétele, hogy ismerjük elhelyezkedésüket és tudatosan kontrolálni tudjuk őket. A rejtett izmaink – mint pl. a gátizomzat – tudatosítása és mozgatása nem mindig egyszerű és nem mindenkinek sikerül segítség nélkül.

A gátizomzat elhelyezkedését a Lady Top | Hüvelysúly használatával könnyen és hatásosan tudatosíthatjuk. A súly azt is megmutatja, milyen erős a gátizomzat, attól függően, hogy melyik súlyt tudjuk megtartani. A női gátizomzat jó működése fontos feltétele a szexuális érzékelésnek, mind a nők, mind a partner számára. A hüvely tágasságát a gátizomzat és nem a hüvelyhám határozza meg. Minél erősebb a kismedencei izomzat, annál szűkebb a hüvely.

30-40 éves korosztály

A hüvelyi szülés egy teljesen normális élettani folyamat. Ez sajnos nem jelenti azt, hogy a szülések során nem lép fel szövetkárosodás. Az izomzat és a kötőszövet túltágulása következtébe sajnos gyakran lépnek fel kisebb – nagyobb sérülések, amelyek a sérülés súlyosságától függően – előbb – utóbb – akár súlyos panaszokhoz (méh- és hüvelysüllyedés, vizelet és széklet inkontinencia) vezethetnek. Ezért nagyon fontos a gátizomzatot és a hozzátartozó kötőszövetet szülés után rehabilitálni. A Lady Top | Hüvelysúly használata segít szülés után a szövetek regenerálódásában.

40-60 éves korosztály:

A szervezet vezérlését a hormonok végzik. A menopauza során a női szervezet hormonháztartása felborul, a szövetek vesztenek rugalmasságukból és feszességükből. Sokszor ez az „utolsó csepp a pohárban”, ami azt jelenti, hogy ezen kompenzációs mechanizmus megszűnésével, a gátizomzattal kapcsolatos problémák a felszínre kerülhetnek. Érzékelhetővé válnak a méh- és hüvelysüllyedés jelei, megjelenhet a vizelet inkontinencia és romlik a szexuális érzékelés. Egy jól működő kismedencei izomzatot sokkal kevésbé érintenek a hormonális változások és a fent említett problémák nem nehezítik tovább ezt az amúgy is érzékeny időszakot.

60 év felett:

A méh- és hüvelysüllyedés, a vizeletvesztés sok idősebb hölgyet életét keseríti meg, még akkor is, ha erről nem illik beszélni, hiszen ez még mindig egy „tabu” téma. Tudni kell azonban, hogy ez az állapot nem sorsszerű és lehet tenni ellene. Kevesen tudják, hogy az izomzat minden életkorban erősíthető.

A gátizomzat erősítésével a fent említett panaszok megelőzhetők, csökkenthetők illetve megszüntethetők.

 

Naponta csupán 15-20 percnyi használat szükséges és a gátizomzat javulása mindössze 8-12 héten belül várható!

 

A gátizom erősítés terén a hüvelysúlyok alkalmazása az egyik legszélesebb körben elterjedt módszer a világon. A súlyozott hüvely kónusz és medencefenéki gyakorlatrendszer szerepel az ausztrál, a brit, a francia valamint a kanadai terápiás termékek nyilvántartásában az inkontinencia kezelésére.

Szeretnéd növelni a medencefenék-edzésed hatékonyságát?

 

Az INCOXIL étrend-kiegészítő az intenzív medencefenék tornát (gátizom tornát) végző nők kismedencei izomzatának hatékonyabb erősítésére lett kifejlesztve.

Nagy mennyiségű aminosavak és ásványi anyagok szabadalmaztatott kombinációja.

Speciális összetételének köszönhetően segíti a medencefenék izomzatának erősítését.
A kalcium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez.
Cinktartalma szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Az egy napra szükséges étrend-kiegészítő külön tasakokban van kiszerelve.

A csomagolás tartalma: 28 db, napi kiszerelésű tasak (1 tasak tartalma: 6,4g italpor)

5.990 Ft

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!