Férfiaknak

A gyenge medencefenék a férfiaknál is okozhat problémát.

Sokan még csak tudatában sincsenek annak, hogy a férfiaknak van medencefenék izomzatuk, nemhogy mire képes. A férfiaknál a medenceizmok felelősek a húgyhólyag és a bél megtámasztásáért, illetve a vizeletcsepegés és szivárgás megelőzéséért – ugyanúgy, mint a nőknél. 

A medencefenék-izom erőssége az erekció erősségét is meghatározza. A gyenge izmok ráadásul ejakulációs nehézségeket is okozhatnak. 

A medencefenék-izom egy olyan hurokalakú izomcsoport, amely a szeméremcsonttól a gerinc aljáig fut. Az egyik ilyen izom tulajdonképpen a pénisz alsó részén helyezkedik el és felelős az erekcióért, valamint az ejakulációért.

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a medencefenék-izom gyakorlatok hatékonyak a korai magömlés kezelésében. Az Európai Urológus Társaság megállapította, hogy azon férfiak állapota, akik korábban egész életen át tartó korai magömlésben szenvedtek, a medencefenék-izom gyakorlatok révén jelentősen javult.

 

A korai magömlés számos férfit érint – bármilyen életszakaszban. Ez azonban egy egyszerű medencefenékizom-gyakorlattal megelőzhető.

 

Mekkora ár ez azért, hogy megszabadulj egy kényelmetlen és keserű problémától?

 

Igaz, hogy a medencefenéki-izmok az életkor előrehaladtával meggyengülnek, de nem ez az egyetlen oka a férfiaknál előforduló medencefenékizom-problémáknak. Fiatalabb férfiak esetében az izmok túl feszessé válhatnak, amely legalább annyira káros, és vérbő medencefeneket eredményezhet.

Noha ez az edzőterembe járó férfiaknál jelent elsősorban problémát, az érzelmi stressz is kiválthatja. A vérbő medencefenéknek, vagyis az izmok állandó feszességének eredményeként erős fájdalom jelentkezhet a végbélben, a nemi szervekben, sőt a hát alsó részében is.

Kényelmes, hatékony megoldást jelenthetnek a medencefenéki problémákra az Kegel8/Tenscare elektrostimulációs eszközök. Használatuk egyszerű, könnyed, hiszen a programok nyugodt, otthoni körülmények között, biztonsággal végezhetők.

 

Ajánlott termékek

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!

Szabadság miatti csomagfeladás első időpontja: 2023. Október 02.

Kedves Látogató!

Szabadság miatt a héten szerdán (27-én 12-ig )beérkezett megrendeléseket tudjuk teljesíteni. A következő csomagfeladási napunk:2023.10.02.-én lesz. 

Kérjük ennek tudatában rendelj és köszönjük megértésed. 

 

Dombai Krisztina és az Intimegészség.hu  csapata

You have Successfully Subscribed!