Intimate Rose Vibrációs Pelvic Wand (kék)

Vibrációs Pelvic Wand

Az amerikai, Dr. Amanda Olson tervezte  kék vibráló medencefenék masszázsterápiás eszköz támogatást nyújt a medencefenék és a végbél fájdalmainak kezelésében. Az eszköz dupla szilikonbevonata csökkenti a szaghatást, és a használat utáni karbantartás érdekében szappannal és vízzel könnyen mosható.
Ez az egyedülállóan szögletes Pelvic Wand támogatást nyújt a kismedencei fájdalom, a krónikus kismedencei fájdalom szindróma és a farokcsontfájdalom (coccydynia) esetén.

  • A medencefenék specialista által tervezett medencefenék masszázs eszköz orvosi minőségű szilikonból készült, és a fájdalmas kismedencei triggerpontok kezelésére, valamint a prosztata masszírozására egyaránt használható.
  • A 10 különböző rezgésbeállítás segít ellazítani az izmokat, miközben javítja a véráramlást és támogatja a kismedencei izomfájdalmak csökkentését.
  • Az egyedi kialakítás és a szilikon kivitelezés miatt hatékony mind kismedencei, mind rektális használatra, miközben csökkenti a szaghatásokat.
  • A vibráció javítja a vérkeringést és ellazítja a medencefenék izmait a maximális gyógyulás és fájdalomcsillapítás érdekében.

 

27.990 Ft

Intimate Rose Vibrációs Pelvic Wand (kék)

Miért válaszd a kék Intimate Rose Vibrációs Pelvic Wand masszázsterápiás eszközt?

A kismedencei fájdalmcsillapítót és vibrációs prosztata masszázsterápiás eszköz kiváló minőségű szilikonból készült Pelvic Wand vízbízisú síkosító használata esetén  kényelmes és biztonságos. A masszírozó dupla felületbevonásnak köszönhetően enyhíti a szagokat, és a használat utáni karbantartás érdekében könnyen mosható szappannal és vízzel.

A vibrációs kismedencei eszköz 10 rezgési beállítást tartalmaz, amelyek célja a kismedencei véráramlás javítása és a kismedencei izomfájdalmak enyhítése. Formája lehetővé teszi, hogy az eszköz elérje mind a mély medencefenék izmait, mind a végbél és a felszíni medenceizmokat.

 

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!