Contrelle® Activgard terápiás pesszárium

A Contrelle Activgard pesszáriumok ideális megoldást jelentenek a stressz inkontinencia kezelésére. A stresszinkontinencia minden harmadik nőt érint életének egy bizonyos pontján, és a Contrelle pesszáriumok egyszerű megoldást jelentenek a szivárgás kezelésére, és a teljes életre.

Ez a praktikus eszköz edzés közben is használható, és csak egyszeri használatra szolgál. Három méretben kapható; javasoljuk, hogy mielőtt az 5 db-os készletet vásárlása mellett dönt, szerezze be a méretező készletet, amely mindhárom méretet tartalmazza, így könnyedén megállapítható a szükséges méret.

8.900 Ft57.990 Ft

Contrelle® Activgard terápiás pesszárium

Nők millióit érinti a stresszinkontinencia, ebben nyújthat segítséget a Contrelle!

Amikor a medencefenék meggyengült, a húgyhólyagnak enyhe esése van. A hólyag nyakának szöge megváltozik, ami azt jelenti, hogy a medencefenék izmai már nem olyan hatékonyak, amikor hirtelen nyomás alá – mint például köhögés, tüsszentés, nevetés vagy akár testmozgás – helyeződnek. A stresszinkontinencia esetén a vizelet a hólyagra és a húgycsőre gyakorolt hirtelen nyomás hatására szivárogni kezd, ami a záróizmok rövid ideig tartó megnyílását okozza. Enyhe inkontinencia esetén a nyomás hirtelen erőteljes tevékenységektől, például testmozgástól, tüsszentéstől, nevetéstől vagy köhögéstől származhat. Súlyosabb esetben kevésbé erőteljes tevékenységek, például felállás, séta vagy akár csak egyszerűen lehajlás közben is szivároghat. Az ilyen vizelési “balesetek” a néhány csepp vizelettől egészen a ruha átitatásáig is terjedhetnek. Az állapot hatással lehet a mindennapi életre, annak minőségére, beleértve a  zavarja a a családi és szexuális kapcsolatokat is. Néhányan még elszigeteltnek és reménytelennek is kezdik érezni magukat miatta.

Az inkontinenciabetétek könnyen használható, kényelmes, diszkrét alternatívája a Contrelle.

Felhelyezését vizesbázisú síkosító segíti. A legtöbb nő két-három használat után már nem érzi a Contrelle-t, használata kényelmes. A pesszárium puha, formázott habból készül, amely behelyezéskor finoman megtámasztja a hólyagot. A Contrelle Activgard visszaadja a hólyag feletti kontrollt, így Ön magabiztosan élhet teljes és aktív életet! Valóban, ez egy innovatív módja a stressz inkontinencia tüneteinek enyhítésének.

A Contrelle Activgardot úgy tervezték, hogy a hüvelybe helyezve megemeli a hólyagot, hogy korrigálja a hólyag nyakának szögét, ezzel megakadályozva vagy csökkentve a szivárgást. A Contrelle Activgard nagyszerű tulajdonsága továbbá az, hogy  a Contrelle Activgard használata mellett is lehetséges a hólyag ürítése.

Használata olyan egyszerű, mint egy tamponé, és nem érezhető vagy látható. Néhány nő eleinte némi kellemetlenséget tapasztalhat, de ez nem szokatlan és valószínűleg nem is maradandó – a Contrelle Activgard használata biztonságos és kényelmes, kialakításának köszönhetően ne szívja el a hüvelynyálkahártya természetes nedvességét, ezáltal megelőzve az esetleges szárazságot, PH egyensúlyzavart és  fertőzéseket .

Ez a praktikus eszköz edzés közben is használható, és csak egyszeri használatra szolgál. Három méretben kapható; javasoljuk, hogy mielőtt az 5 db-os készletet vásárlása mellett dönt, szerezze be a méretező készletet, amely mindhárom méretet tartalmazza, így könnyedén megállapítható a szükséges méret.

 

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!