Az SRC Restore inkontinencia és prolapsus kompressziós támasztónadrág

Fehérneművel a süllyedéses panaszok ellen? IGEN!

Innovatív kompressziós alsónemű strapabíró anyagból a maximális kényelem érdekében.

Hatékonyan erősíti a kismedencei izmokat, csökkentve az 1. és 2. stádiumú vizeletinkontinenciát és az 1. stádiumú húgyhólyag-/ méhprolapsus tüneteit!

Az SRC Restore inkontinencia és prolapsus kompressziós támasztónadrágot nők tervezték nőknek, képzett szülészorvosokkal együttműködve. Az egészségügyi szakemberek világszerte ajánlják.

 

31.120 Ft

Az SRC Restore inkontinencia és prolapsus kompressziós támasztónadrág

Mit tud az SRC kompressziós okosbugyi?

Innovatív, ausztrál fejlesztésű kompressziós alsónemű, mely ellenáll a mosásnak és a rendszeres terhelésnek. 100 mosás alatt sem használódik el!
Jól szellőző anyagból készül. De ami még ennél is fontosabb: erős alátámasztást nyújt a medencefenéknek és észrevétlenül tartja folyamatos edzésben annak izmait.
 A nők 90%-a kimondottan kényelmesnek találja az SRC kompressziós okosbugyi viselését. 70%-uk pedig egyértelmű javulásról számol be a vizeletvesztéses panaszokat illetően.
Viselésével diszkréten és eredményesen veheted fel a harcot a medencefenék süllyedéses megbetegedéseivel szemben. Senkinek nem kell megtudnia, mégis mindig biztonságban vagy!
 A kompressziós fehérnemű nemcsak a medencefeneket, hanem észrevétlenül az alakot is formálja.

Biztonságos mindennapok, alakformáló hatás, állandó komfortérzet.

Hatékonyan erősíti a kismedencei izmokat, csökkentve az 1. és 2. stádiumú vizeletinkontinenciát és az 1. stádiumú húgyhólyag-/ méhprolapsus tüneteit!

1. stádiumú vizeletinkontinencia – enyhe vizeletvesztés mennyisége, maximum 10g (10mls)/24 óra.
2. stádiumú vizeletinkontinencia – mérsékelt vizeletvesztés 11-50g (11-50ml)/24 óra.
1. stádiumú méhprolapsus – a méh a hüvely felső felébe nyúlik.

Az SRC Restore inkontinencia és prolapsus kompressziós támasztónadrágot szakértelemmel tervezték az 1. és 2. stádiumú stressz-húgyúti inkontinenciában, valamint az 1. stádiumú méh- vagy hólyagprolapsusban (cisztocele) szenvedők kezelésére. A  fehérnemű viselése csökkentheti a stressz-húgyúti inkontinenciában szenvedőknél a jövőben kismedencei szervi prolapsus kialakulásának esélyét.

Ezt az okos kompressziós alsóneműt úgy terveztek meg, hogy a tünetek kezelése helyett az okot célozza meg, aktiválja a medencefenék izmait, erősíti azokat, és hosszú távú eredményeket biztosít.

A megkérdezett nők 70%-a tapasztalt javulást a vizeletinkontinencia pontszámában [3]. Egy nemrégiben készült tanulmány (Okayana et. Al, 2019) megállapította, hogy az SRC alsónemű viselése majdnem olyan hatékonyan csökkenti a vizeletinkontinencia tüneteit, mint a medencefenék izmainak edzése. Emellett az alakformáló alsóneműk használata is hatékonynak bizonyult a hólyag nyakának megemelésében, hogy csökkentse a stresszinkontinencia tüneteit és előfordulását.

 

 

 

A mérés menete:

Csak alsóneműben vegyen méretet. Álljon talpon, sarkait zárja össze és a mérést végző személy tartsa egyenesen a mérőszalagot. A mérőszalagot a csípő, a szeméremcsont és a fenék legszélesebb részénél kell elhelyezni. A mérőszalagnak minden ponton érintenie kell a testet, maradjon lazán, ne húzza szorosra.

Méretek:

XXS: 84-88 cm
XS: 89-93 cm
S: 94-98 cm
M: 99-104 cm
L: 105-112 cm
XL: 113-121 cm
XXL: 122-130 cm

 

 

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!