Kompakt okoseszköz az intimegészségért: a kGoal edzőtréner

kGoal, az interaktív kismedencei tréner

Az új, saját izomerős tréner elérhető az Intimegészség.hu kínálatában! 

Megszokhattátok már, hogy számunkra rendkívül fontos a női egészség területén megjelenő technikai innovációk követése. Valahányszor felfedezünk egy újdonságot, azonnal teszteljük is azt. Ha a kipróbált készülék vagy saját izomerős tréner megfelel a minőségi elvárásainknak, kedvező eredményekkel és meggyőző saját élménnyel szolgál, akkor nektek is elhozzuk azt, hiszen elsődleges célunk a magyar nők intim egészségének szolgálata. 

Hisszük, hogy megérdemlünk egy hosszú, teljes és egészséges életet, ezért a Kegel-eszközök gyártójának legújabb terméke már nálunk is elérhető.

kGoal – az okos tréner

A kGoal interaktív edzőrendszer

A kompakt kGoal interaktív edzőrendszer elsőre játékosnak tűnik ugyan, valójában azonban egy igazi nagyágyú. A 100%-ban ftalátmentes, orvosi szilikonnal borított okoseszköz sajátossága, hogy több különféle funkciót egyesít magában:

 • biofeedback készülékként méri a medencefenék izmainak erősségét;
 • személyre szabott edzéseket állít össze;
 • javaslatokkal látja el a felhasználót az edzések során;
 • rögzíti és tárolja az edzések alatt gyűjtött információkat;
 • a könnyen kezelhető és felhasználóbarát telefonos applikációnak köszönhetően pedig kényelmes és praktikus alkalmazást tesz lehetővé.

A kGoal készülék ideális választás azoknak, akiknek fontos a készülék ergonómiája, és gyakori vizelési ingert, vizeletcsepegést, stresszinkontinenciát, hátfájást, csökkent szexuális érzékelést, szél- és/vagy széklettartási, illetve enyhe süllyedéses panaszokat tapasztalnak.

Néhány gyakori kérdés a kGoal edzőrendszer használatával kapcsolatban

Mielőtt döntesz, minél több információra szeretnél szert tenni? Megértjük! Ezért gyűjtöttük össze a leggyakoribb kérdéseket és válaszaikat, melyek segítségével talán te is könnyebben döntesz majd.

 1. Alkalmazható-e a kGoal intim tornáztató várandósság esetén és szülés után?
  Az alkalmazásról való döntés mindig a kezelést biztosító szakorvos egyéni döntése és felelőssége. Mi azt javasoljuk, hogy a várandósság alatt csak az orvos írásos engedélyével, a szülést követően pedig a hathetes gyermekágyi kontroll után vedd használatba a készüléket.
 2. Mit tegyek, ha fájdalmat tapasztalok a kGoal intim edzőpartner használata során?
  A készülék használata teljesen biztonságos és fájdalommentes. Amennyiben te a felhelyezéskor és/vagy a kezeléskor mégis fájdalmat tapasztalsz, az edzést haladéktalanul szakítsd meg, majd mielőbb keresd fel nőgyógyászodat! Hipertóniás vagyis túlműködő medencefenék esetén a készülék megvásárlása előtt egyeztess velünk itt!
 3. Hogyan kell felhelyezni és alkalmazni a kGoal készüléket?
  A kGoal készülék ergonómiája tökéletesen illeszkedik a testhez, ezért a megtisztítást követően nincs más dolgod, mint a készülék alján található gomb megnyomásával leereszteni a puha ballont. Ezután az edzőtrénert helyezd a hüvelybe, majd a gomb újbóli megnyomásával „szabd méretre” a ballont. A levegőnek köszönhetően a készülék hüvelyi része pontosan követi majd tested anatómiáját, így a maximális hatékonyság és kényelem egyaránt elérhető. Ezt követően kapcsold be a készüléket, és Bluetooth-on keresztül csatlakoztasd a telefonodra korábban már telepített apphoz. Ezen lépéseket követően telefonod kijelzőjén valós időben látod majd az izomerőt, és monitorozhatod fejlődését.
 4. Hogyan tartsam tisztán a kGoal intim tornáztatót?
  Használat előtt és után is mosd le a készüléket langyos szappanos vízzel, majd töröld szárazra egy tiszta, kifejezetten erre a célra használd pamutkendő vagy orvosiszilikon-barát antibakteriális kendő segítségével.
 5. Mennyi ideig kell edzenem a gátizom erősödéséért?

Akár meglévő probléma, akár preventív okok vettek rá téged az intim edzésre, számítanod kell rá, hogy az eredmény nem jön gyorsan, és rendszeres gyakorlást kíván. Aktuális állapotodtól és az edzések gyakoriságától, illetve intenzitásától függően 4-6 héten belül tapasztalsz majd kedvező változást.

A kGoal vásárlói mondták

A kGoal-nak már számos nő bizalmat szavazott, és szerencsére kedvező tapasztalatokról számoltak be. A visszajelzések közül mutatunk néhányat nektek is!

⭐⭐⭐⭐⭐

„Nagyon elégedett vagyok a termékkel! A biofeedback funkció és a rezgés sokat segít, hogy jókor és jól szorítsak. Tetszik a saját edzés beállításának lehetősége is – bár ehhez még egy kicsit többet kell gyakorolnom. Nagyon örülök, hogy bár nem vagyok egy techguru, jól boldogulok, mert mind a készülék, mind az app nagyon felhasználóbarát.”

Magdi, 53

⭐⭐⭐⭐⭐

„69 éves vagyok, és egy ideje már küzdök azzal, hogy hiába tornázom, bizonytalan vagyok abban, jól végzem-e a gyakorlatokat. A barátnőimmel nagyon kellemetlen erről beszélnem, de a lányom – aki már maga is benne van a korban – felhívta a figyelmem a készülékre. 

Fantasztikus eredményekről számolhatok be, mert végre tudom, mikor és mit kell megcsinálnom. Bár az app kezelése egy kicsit nehézkes számomra, azért már egész jól beletanultam abba is. Ajánlom másoknak is!”

Erzsike, 69

⭐⭐⭐⭐⭐

„A kGoal egy nagyszerű okoseszköz, amellyel a Kegel-gyakorlatok könnyen elvégezhető rutinná válnak. A feladatokat segítő rezgés hatására ráadásul megjön a kedvem, így a férjem is örül, hogy megvettem! Ajánlom minden nőnek, aki szeretné erősíteni a medencefenékét, és gazdagabb, kielégítőbb és öntudatosabb szexuális életet szeretne élni.”

Klaudia, 45

Szeretnéd te is kipróbálni a kGoal saját izomerős eszközt? Rendeld meg most, és számolj be tapasztalataidról te is e-mailben vagy zárt Facebook-csoportunkban!

Furcsa érzések, gyakori vizelési inger és húgyúti fertőzések? Az inkontinencia jelei lehetnek.

Furcsa érzések odalent, gyakori vizelési inger és húgyúti fertőzések? Az inkontinencia első jelei lehetnek!

A medencefenék problémáinak kialakulásához jellemzően nem néhány hétre, hanem akár évre vagy évtizedre van szükség. A megmagyarázhatatlan eredetű derék- vagy medenceövi...

Visnyei Barbi: „ Az intim területek egészségének nem jut elég rivaldafény.”

Az Instagramon keresztül már biztosan értesültek róla, hogy a kétgyermekes édesanya, véleményvezér, Visnyei Barbi is használja a TensCare Unicare készülékünket.  Mivel...
ha nem jön. ababa

Ha nem jön a baba…

Mindent a FERTI-LILY megtermékenyítést segítő eszközökről Amikor egy párkapcsolatban megszületik az igény, hogy a te meg énből végre mi legyen és bővüljön a család,...
Az ülőmunka és a várandósság hatásai a női testre

Az ülőmunka és a várandósság hatásai a női testre

Az emberi test az egyik legcsodálatosabb műszer. Szinte a végtelenségig terhelhető, hatalmas erőkifejtésre képes, és akár egy gyönyörű gyermek kihordására is...
Mennyi idő után várható jabulás elektrostimulációs kezelés esetén?

Mennyi idő alatt hat az elektrostimulációs kezelés?

Ha gondunk van, nem akarunk várni. Azonnali és tartós megoldást szeretnénk, a női egészség dolgában azonban ez sajnos ritkán megoldható. A medencefenék-gyengeség és a...

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!