Akció!

Fitcute – Kegel Rejuve

A  Kegel Rejuve egy diszkrét, okos kismedencei tréner, amely az alábbi problémák esetén nyújthat hatékony segítséget:

  • Stresszinkontinencia
  • Késztetéses inkontinencia, vagy hiperaktív hólyag
  • Süllyedéses elváltozások
  • Szülés utáni regeneráció támogatása

38.990 Ft

Fitcute – Kegel Rejuve

Szórakoztató kismedencei edzés? Kegel Rejuve!

A Kegel Rejuve egy intelligens Kegel-tréner, amely nemcsak a hatékony és pontosan végzett gyakorlatokat segíti elő, de a megfelelő testhelyzet megtalálásában, a hibás gyakorlatok (rossz izmok mozgatása) kiküszöbölésében, sőt a tornák esetén gyakran jelentkező motiválatlanságban is segítségünkre lehet. A szabadalmaztatott szenzortechnológia révén, Kegel Training APP applikációval kombinálva a Kegel Rejuve képes kiértékelni a felhasználó medencefenék-izom edzésének eredményeit, és motiválni a felhasználókat az edzés rendszeres végzésére.

Kegel Rejuve - Fitt, egészséges kismedencei izmok

Real-time visszacsatolás az APP segítségével

Kegel Rejuve - Fitt, egészséges kismedencei izmok szórakoztató trénerrel

Amikor a felhasználó a Kegel-edzést az APP edzésmódban végzi, az APP felhasználói felületen a madár szinkronban mutatja amikor a felhasználó megfeszíti és ellazítja a medencefenék izmait. Minél magasabbra repül a madár, annál nagyobb a felhasználó medencefenék-izomzatának összehúzódása. Az edzés ütemének megfelelően a felhasználónak kell irányítania a madár mozgását a repüléshez és a zuhanáshoz.

Statisztika – a fejlődés méréséhez elengedhetetlen a kiértékelés. Az APP elemzést készít a medencefenék állapotáról és a fejlődést is nyomon követi!

Kegel Rejuve - Fitt, egészséges kismedencei izmok szórakoztató trénerrel

 

Ergonómikus forma

A Kegel Rejuve kompakt formája és a speciálisan kialakított jelzőpálcája lehetővé teszi, hogy a medencefenék izmainak erejét komplex módon  rögzíteni  és vezeték nélküli jelek útján továbbítani lehessen az okostelefonra.

Kegel Rejuve - Fitt, egészséges kismedencei izmok szórakoztató trénerrel

Magas érzékenységű nyomásérzékelők

A szabadalmaztatott többpontos és többzónás vékonyrétegű nyomásérzékelő a jelgyűjtés központi eleme.Az érzékelők az átlagosnál nagyobb érzékenységgel rendelkeznek,

és a lehető legnagyobb mértékben fedik le a termék területét, hogy a medencefenéki izmok adatai a legnagyobb pontossággal érzékelhetőek és mérhetők legyenek.

Kegel Rejuve - Fitt, egészséges kismedencei izmok szórakoztató trénerrel

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!

Szabadság miatti csomagfeladás első időpontja: 2023. Október 02.

Kedves Látogató!

Szabadság miatt a héten szerdán (27-én 12-ig )beérkezett megrendeléseket tudjuk teljesíteni. A következő csomagfeladási napunk:2023.10.02.-én lesz. 

Kérjük ennek tudatában rendelj és köszönjük megértésed. 

 

Dombai Krisztina és az Intimegészség.hu  csapata

You have Successfully Subscribed!