Intimate Rose Hőterápiás Pelvic Wand (sárga)

Hőterápiás Pelvic Wand

A Hőterápiás Pelvic Wand egy speciális masszázsterápiás eszköz, nyugtató meleg és hideg hőmérséklet-terápiával enyhíti a medencefenék izmainak fájdalmát a triggerpontok hatékony elérésével.

Az eszköz magja megtartja a hőmérsékletet, hogy megnyugtató kényelmet nyújtson a kismedencei fájdalom terápiájához vagy az endometriózis tüneteinek kezeléséhez.

  • Meleg csapvízzel történő melegítés után vagy fagyasztóban hűtés után nyugtatja a medencefenéki izmokat
  • Selymesen sima, orvosi minőségű szilikon a kényelmes behelyezéshez és eltávolításhoz
  • Kialakításának köszönhetően a medencefenék felszíni és mély izmait egyaránt eléri a kismedencei fájdalmak enyhítése érdekében
  • Exkluzív szabadalmaztatott kialakítás, egy kismedencei specialistától

Melegített használat esetén TILOS mikróba, vagy forrásban lévő vízbe helyezni!

23.990 Ft

Intimate Rose Hőterápiás Pelvic Wand (sárga)

Az Intimate Rose Hőterápiás Pelvic Wand tökéletes azon nők számára, akik az alábbiak valamelyikét tapasztalják

Vaginizmus, Dyspareunia, Fájdalmas szex

A hüvelyt körülvevő izmok akaratlan összehúzódásával járó állapot, amely gyakran a behatolás elviselésének képtelenségét eredményezi. A Pelvic Wand segít a túlfeszült  medencefenéki izmok rugalmasabbá tételében, fájdalommentes a behatolás és orvosi vizsgálat alatti kényelem érdekében.

Hüvelybemeneti fájdalom

Fájdalom a hüvelynyílás bejáratánál és azon kívül. Az eszköz javítja a medencefenék izmainak és a hüvelyi szövetek a rugalmasságát, hogy csökkentse a hüvelynyílásnál jelentkező fájdalmat.

Kismedencei izomsérülés és diszfunkció

A medencefenék diszfunkció a medencefenék izmainak és szalagjainak károsodása esetén fellépő különféle rendellenességek.

Krónikus végbélfájdalom (Levator ani syndroma)

A medencefenéki izmok mély rétegének feszességével vagy fájdalmával járó állapot. A pálca segít a gyengéd pontok, triggerpontok kezelésében, és lehetőséget nyújt a medencefenék legmélyebb rétegének gyengéd myofasciális kezelésére.

Endometriózis

Gyakran fájdalmas rendellenesség, amelyben a méh belsejét normális esetben borító szövethez, a méhnyálkahártyához hasonló szövet, a méhen kívül növekszik. Az eszköz segít a medencefenék fájdalmas érzékeny pontjainak kezelésében a medencefenék izomfájdalmának enyhítése érdekében.

 

 

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!