Intimate Rose Dilátor szett ( M)

A dilátor (hüvelytágító) szett M méretben 4 méretet tartalmaz.

A dilátorok alábbiak esetén nyújthathatnak hatékony segítséget:

  • Fájdalmas szex
  • Vaginizmus
  • Hüvelyszűkület
  • Vulvodynia
  • Vestibulodynia
  • Menopauza
  • Kismedencei fájdalom
  • Nemi átalakulás

100% BPA mentes kismedencei fájdalomcsillapítás férfiaknak és nőknek egyaránt

Méretskála:

hossz: 9,4 cm – 14, 2 cm

átmérő: 2,1 cm – 2, 7 cm

39.100 Ft

Intimate Rose Dilátor szett ( M)

Az Intimate Rose hüvelytágító szett tökéletes azon nők számára, akik az alábbiak valamelyikét tapasztalják

 Vaginizmus, fájdalmas szex, hüvelyi fájdalom

Gyakran a hüvelyt körülvevő izmok önkéntelen összehúzódásainak, a medencefenék izmainak érzékeny pontjainak vagy triggerpontjainak tulajdonítják. A tágító segít javítani a hüvelycsatorna rugalmasságát hosszában és mélységében a kényelmes, fájdalommentes behatolás érdekében.

Hüvelyszűkület

A hüvelycsatorna nyílásának záródása gyakran hegesedés, hormonális változások vagy sugárkezelés utáni változások miatt. A tágítók segítenek javítani a hüvelynyílás rugalmasságát mind hosszantilag, mind széltében a hüvelyszűkület csökkentése érdekében.

Hüvelybemeneti fájdalom

Fájdalom a hüvelynyílás bejáratánál és azon kívül. Az eszköz javítja a medencefenék izmainak és a hüvelyi szövetek a rugalmasságát, hogy csökkentse a hüvelynyílásnál jelentkező fájdalmat.

Menopauza

A hormonális változások fájdalmat okozhatnak a hüvelynyílásban és magában a hüvelycsatornában, ami fájdalmassá teszi a behatolást a szex során. A tágítók segítenek javítani a hüvelyszövet rugalmasságát a hormonális változások alatt és után a fájdalommentes behatolás érdekében.

Nemi átalakulás

Orvosi eljárás, amely gyakran magában foglalja a neo vaginális rekonstrukciós eljárásokat. A tágító használata általában ajánlott ezen eljárások támogatására.

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!