Akció!
EAN: 07350022278004 Cikkszám: INT07350022278004 Kategória: Címke:

KegelSmart

Milyen problémákra ajánljuk a KegelSmart intim tornáztató okos eszközt?

 • gyakori vizelési inger
 • stresszinkontinencia
 • vizeletcsepegés
 • hátfájás, petyhüdt has
 • fakó szerelmi élet
 • szél-és széklettartási problémák

 

Mit kapsz a csomagban?

A KegelSmart intim tornáztató okos eszközt.

37.000 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Want to be notified when this product is back in stock?

KegelSmart

KegelSmart egy okos eszköz, mellyel új dimenziók nyíltak az intim tornában!

1., Megjegyzi a medencefenék erősségét. A KegelSmart fejlett érzékelőket használ a medencefenék erejének, kitartásának és reakcióidejének a feljegyzésére minden edzésnél.

2., Automatikusan beállítja a szintet. Ezt az információt arra használja fel, hogy automatikusan kiválasszon egyet az 5 szint közül a következő edzésre. Az izamid erősödésével a KegelSmart végigvezet téged az egyes szinteken, a folyamatosan nehezedő gyakorlatok által, így elérve a lehető leggyorsabb erősödést.

3., Rezgésvezérelt program. A KegelSmart minden egyes edzést gyengéd rezgésekkel irányít. Automatikusan határozva meg a gyakorlat hosszát és ritmusát. Bízd magad az eszközre: kövesd a rezgéseket minden alkalommal és tapasztald meg a változást.Az űrlap teteje

 

Egy okos eszköz, mely segít abban, hogy a Kegel gyakorlatokat helyesen végezd!

Okos, mert megjegyzi az erősséget és mindig a megfelelő szintet állítja be számodra. Minden bekapcsolás alkalmával a felvillanó fények jelzik az aktuális erősségi szintet. Az alap szinten egy villanást láthatsz, a legerősebb szinten pedig ötöt! Ezzel a gyors visszajelzéssel kapsz információt izmaid aktuális szorító erejéről és motivációt nyerhetsz a további gyakorláshoz.

A kismedencei izmok ismeretében jártas szakemberek egy olyan 5 perces gyakorlat sort állítottak össze, mely az egész medencefenék számára tökéletes edzést biztosít. A hatékonyság miatt célszerű napi egy gyakorlatot elvégezni. Amennyiben izmaid megerősödtek, az ideális állapot fenntartásának érdekében heti 3 gyakorlás is elegendő. A feladat csupán annyi, hogy miután az eszközt, tamponhoz hasonlóan behelyezted a hüvelybe, rezgés esetén a hüvelyt össze kell húzni/szorítani és el kell engedni , amikor a rezgés megszűnik.

Mikor nem ajánlott a KegelSmart használata?

 • várandósság idején
 • szülést követő 6 hétig,
 • hüvelygyulladás, hüvelyi fertőzés esetén
 • súlyosabb fokú süllyedések esetén (ilyenkor javasolt a Kegel8 Ultra20 készüléke)
 • menstruáció idején
 • kismedencei műtétek után 12 hétig

 

Gyógyszermentes módszer.

A termék otthoni körülmények között teljesen biztonságosan használható!

Amennyiben segítségre lenne szükséged az induláshoz, vagy a KegelSmart használatához, kérjük vedd fel a kapcsolatot az Intimegészség.hu tanácsadóival, akik örömmel segítenek!

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!