A Kegel8 egy hüvelybe helyezhető elektrostimulációs hüvelyfeszesítő gép. Az angol fejlesztésű gyógyászati segédeszköz csúcsminőségű termék, amely Nyugat-Európában a legnépszerűbb a maga kategóriájában. Hüvelyi szondájuk alig nagyobb egy tamponnál, mégis hatékonyan kezelik az inkontinenciát és más medencealapi problémákat. Az elemmel működő termékcsalád nemcsak teljesen biztonságos, de kellemes is. A gyógyászati segédeszköz rendszeres használatával néhány hét után javulást fog érzékelni.

Mikor érdemes a Kegel8 termékcsaládot használni?

A medencealapi problémákat eddig a női lét velejárójának tekintették, egyrészt mert tabutémának számítottak, másrészt mert nem volt hatékony eszköz a megoldásukra. Vegyük sorra a három leggyakoribb panaszt:

- Az inkontinencia (vizeletcsepegés) minden harmadik nőt érint, ötven év felett pedig minden másodikat. Eddig csak a napi intimtorna vagy a hatalmas, pelenkaszerű betét és a néma hallgatás volt a megoldás.

- A tág hüvely probléma is rengeteg nőt sújt, és legalább akkora, ha nem nagyobb tabu, mint az akaratlan vizeletcsepegés. Rengeteg nő vágyik szoros, tónusos hüvelyre, boldog szexuális életre, de sokuknak fogalmuk sincs arról, hogy ez könnyedén, műtét nélkül elérhető egy apró szerkezettel.

- A méh- és hüvelysüllyedés, a hólyag- végbélsérv talán még az eddig felsoroltaknál is nagyobb szomorúságot okoz az ebben szenvedő nőknek. A hüvelybemenetig lecsúszó belső szervektől folyamatos diszkomfort érzetet élnek át, szexuális életük nincs vagy alig van, és elveszítik női önbizalmukat.

A problémákat jellemzően több hatás együttesen okozza: terhesség, hüvelyi szülés, székrekedés, elhízás, nehéz súlyok emelése, a klimax közeledte, a menopauza, alkati és örökletes tényezők. Jól mutatja a probléma kiterjedtségét, hogy rengeteg olyan fiatal is inkontinenciától szenved, akinek még nem született gyermeke.

Hogyan segít a Kegel8 termékcsalád?

A Kegel8 egy mobiltelefon méretű készülékből és a hozzá csatlakozó apró szondából áll. A szondát kell behelyezni a hüvelybe, kiválasztani az akár 20 program közül a megfelelőt, ami célzottan edzi a problémás területet. A gép kellemesnek érzékelt izommozgatással erősíti a hüvelyfalat, tornáztatja a gátat és a medencealapot.

Reggel és este nyugalmi fekvő pozícióban, akár olvasás közben is használhatjuk. A rendelkezésre álló időtől függően rövidebb és hosszabb programot is lehet választani.

A Kegel8 Nyugat-Európában széles körben használt elektrostimulációs eszköz. Franciaországban például szülés után minden nőnek kedvezményesen biztosítanak egy készüléket. Az eszköz használata egyszerű és biztonságos. Néhány hét után már érezhető az edzés jótékony hatása. A 12. hét után pedig nagymértékben javul a páciens állapota.

A Kegel8 termékcsalád előnyei

- Nem kell kés alá feküdnie, nem vállal kétes kimenetelű, kockázatos és drága műtétet

- A Kegel8 Ultra20 és a Tenscare gépek egészségpénztári számlával elszámolható gyógyászati segédeszközök

- A Kegel8 használatával nem kell szégyenkezve hatalmas betétet hordania: nem tudomásul vesszük a tüneteket, hanem a orvosoljuk problémát

- Nem kell időigényes intimtorna tanfolyamra járnia. (Sok esetben olyan mértékű az izomgyengeség, hogy az intimtorna egyébként se kivitelezhető megoldás.)

- Kényelmesen, élvezetesen fogja tölteni az edzés idejét. Közben filmet nézhet vagy olvashat.

- A Kegel8  termékcsalád fájdalommentes, kockázatmentes és a lehető legkellemesebb megoldás az intim problémákra.

Ha Ön is a nők azon 50%-ához tartozik, akinek kisebb vagy nagyobb mértékben intim problémája van, ne habozzon: vegye fel segítőkész kollégáinkkal a kapcsolatot vagy rendeljen közvetlenül a webshopunkból!

Kérdése van? Írjon nekünk!

Dombai Krisztina
+36 30 987 1498
info@intimegeszseg.hu

Kegel8 Ingyenes Házhozszállítással

Rólunk mondták

“A Kegel8 segített. Egyből éreztem pozitív hatását és a fejlődést. Képes vagyok órákat vezetni, vásárolni anélkül, hogy kétségbe esetten mosdót keresnék. Az orvosaim éveken keresztül próbálkoztak különböző módszerekkel, azonban egyik sem segített. A Kegel8 Ultra20 valódi megoldás volt a problémámra.”

V. Ildikó (62)

“Kezdetben fenntartásaim voltak a Kegel8 termékekkel kapcsolatban, azonban ez felesleges volt. Nyolc hét használat után teljesen megváltozott az életem. Bátran ajánlom mindenkinek!”

P. Ágnes (46)

“Úgy érzem javult a helyzetem a közel 6 hetes használat után. Igyekszem minden nap használni, de hetente legalább 5 alkalommal. A szexuális életem egyértelműen javult. Komfortosan vagyok egész nap. Elégedett vagyok az eszközzel. Többféle programot használok. A rendelésre ahova korábban jártam, nem mentem vissza. Úgy érzem nem szükséges.”

B. Vanda (45)

“Szerintem sokat segít a készülék. Voltam a nőgyógyászomnál és azt mondta, hogy egy átlagos karban tartott hüvelyem van, használjam tovább a készüléket. Jól ismerem a testem és érzem a pozitív változást. Életem végéig használni fogom, természetesen nem intenzíven, de fenntartó kezelésként mindenképpen. Így megelőzhetem az időskori süllyedéseket és vizelet csepegést.”

N. Mária (36)

Melyik terméket érdemes választani?

Kegel8 Ultra Vitality

A következő panaszok kezelésére

Ismeretlen eredetű kismedencei fájdalom
Sürgősségi inkontinencia
Hiperaktív hólyag
Enyhe fokú stresszinkontinencia
Általános kismedencei erősítés
Szexuális érzékiség erősítése
Kismedencei görcsök, feszességek lazítása

Kegel8 Biofeedback

A következő panaszok kezelésére

Stresszinkontinencia
Általános kismedencei izmok erősítése
Enyhébb fokú hüvely és méhsüllyedés
Szülés utáni izmok megerősítése
Süllyedés műtét utáni izomerősítés
Hysterectomia (méheltávolítás) utáni izomerősítés

A Biofeedback készülék megtanít minket a kismedencei izmok helyes edzésére illetve a javulás, erősödés foka megfigyelhető, mérhető, mert audio-vizuális eszközökkel jelez nekünk a gép.

Kegel8 Tight&Tone

A következő panaszok kezelésére

Ismeretlen eredetű kismedencei fájdalom
Hiperaktív hólyag
Stresszinkontinencia
Általános kismedencei erősítés
Szexuális érzékenység fejlesztése
Szülésutáni inkontinencia
Hiperaktív hólyag
Enyhe fokozatú süllyedések: méh, húgyhólyag,végbél
Kismedencei görcsök,feszességek lazítása

Kegel8 Hüvelysúly

A következő panaszok kezelésére

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy használatával megelőzhetőek a kismedencei izmok elgyengülései.

Kegel8 Ultra20

A következő panaszok kezelésére

Ismeretlen eredetű kismedencei fájdalom
Hiperaktív hólyag
Stresszinkontinencia
Kevert inkontinencia
Funkcionális inkontinencia
Székletinkontinencia
Süllyedésék
Méheltávolítás utáni állapot megőrzés
Szülésutáni inkontinencia
Krónikus kismedencei fájdalom bőr elektródával
Kismedencei erősítés
Intenzív kismedencei erősítés
Heti átmozgató/állapot fent tartó kezelés
Szexuális érzékenység erősítése
Kismedencei görcsök lazítása

Az inkontinencia nem tabutéma többé: személyre szabott tanácsadásért hívjon most!

Dombai Krisztina
+36 30 987 1498
info@intimegeszseg.hu