Orvosi minőségű medencefenék tornáztató,minőségi PTE műanyagból!
Állítható hossz, biztonsági markolattal-alkalmas vaginális és anális használatra
Vékony gyűrű alakú elektródák
Orvosi minőségű rozsdamentes acélból, kevesebb,mint 8% nikkellel.

A Kegel8 Slim medencefenék tornáztató szonda női és férfi használatra egyaránt alkalmas. Használható vaginális és anális szondaként is. Az ultra vékony szonda kúpos heggyel ellátva könnyen behelyezhető. A gyűrű elektródák mélyen stimulálják az izomzatot a sima és hatékony edzés érdekében.
A szondához tartozik egy állítható alapgyűrű, így könnyedén irányítható a behelyezés mélysége-, ez azért ideális más-más izmokat lehet vele megcélozni az állapottól függően.

Nőknek
A Kegel8 Slim szondát anális használatra tervezték, de vaginálisan is alkalmazható azok számára akik előnyben részesítik a keskenyebb szondát vagy vaginális sorvadással küzdenek.
Anális használata hatékonyan célozza meg a medencefenék hátulsó részeit,(végbélsüllyedésben esetén) valamint az anális záróizmokat, melyek segítik a bél inkontinencia és a puffadás elleni küzdelmet.

Férfiaknak
A Kegel8 Slim medencefenéki szonda egy nagyszerű szonda férfiaknak.
A kúpos hegye könnyedén felhelyezhetővé teszi, hogy a mélyebb izmokat is tornáztassa, amelyek segítenek erekciós, végbélsüllyedéses problémák, illetve izomgyengeség esetén.
Megerősíti az anális záróizmokat, melyek segítségével orvosolható a bélinkontinencia és a puffadás!

A Slim vaginális/anális szondát nem szabad sterilizálni, magas nyomással fertőtleníteni, főzni!

Minden használat előtt/után permetezze be szondáját Kegel8 antibakteriális tisztítófolyadékkal!

Ugrás a Webshopra

 

Kapcsolódó bejegyzések

Hüvelyszondák

Periform szonda

Medencefenék tornáztató szonda Minőségi TPE műanyag oldalsó elektróda sáv/fém felülettel EMS-hez és Biofeedback-hez is megfelelő Orvosi minőségű rozsdamentes acélból készült, kevesebb, mint 8% nikkel tartalommal Könnyű, és használata egyszerű. A legújabb medencefenék tornáztató szonda könnyen Tovább...

Hüvelyszondák

Glide szonda

A leghatékonyabb szonda! Ergonomikus kialakítású, kényelmes és hatékony, még ülő medencefenéki gyakorlathoz is! Arannyal galvanizált elektródák, a nikkelérzékenyek számára is. Használata kifejezetten ajánlott méhsüllyedés és méhelőreesés esetén. Szakmai tapasztalatok és vásárlói vélemények alapján a Kegel8 Tovább...

Hüvelyszondák

Perisphera U szonda

Biokompatibilis műanyagból készült hüvelyi szonda. Aranyozott, fémezett nikkelmentes elektródák. EMS-hez és Biofeedbackhez is megfelelő. Két csatornás, így megcélozza és egyidejűleg stimulálja az izmokat. / A szonda nem tartalmazza vezetékeket. A két vezetéket külön kell megvásárolni!/ Tovább...