FERTI·LILY fogamzást támogató gél

 FERTI·LILY fogamzást támogató gél azért került kifejlesztésre, hogy segítsen síkosítást biztosítani a teherbe esésre vágyó pároknak, miközben elősegíti a spermiumok túlélését .

Klinikai vizsgálatok kimutatták , hogy a FERTI·LILY fogamzást támogató gél nem képez gátat a spermiumok számára, és a spermiumok 24 óránál hosszabb ideig is életben maradnak a fogamzást támogató géllel történő érintkezéskor.

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél izotóniás, pH-ja kedvező a spermiumok túléléséhez , és utánozza a termékeny váladékok tulajdonságait .

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél a FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehellyel kombinálva is használható a fogamzás esélyének növelésére.

5.590 Ft

FERTI·LILY fogamzást támogató gél

Spermabarát

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél a hímivarsejtek túlélésének elősegítésére lett kifejlesztve. Izotóniás, pH-ja kedvező
a spermiumok túléléséhez ,  s utánozza a termékeny váladékok
tulajdonságait .

Növeli a szeretkezés örömét

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél növeli a kényelmet és az élvezetet szex közben, anélkül, hogy károsítaná a hímivarsejteket.

Fruktózt tartalmaz, amely a spermiumok energiaforrása

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél természetes gyümölcscukrot, fruktózt tartalmaz. A fruktóz biztosítja a spermiumsejtek számára az úszáshoz szükséges energiát.

Támogatja a természetes teherbeesést

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél kényelmet nyújt szex közben. Ezenkívül hozzájárul a spermiumok számára biztonságos és tolerálható környezet kialakításához, amely támogatja a természetes teherbeesést.

A méhnyaknyákot utánozza

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél úgy lett kifejlesztve, hogy utánozza a méhnyaknyák tulajdonságait. A méhnyaknyák védi a hímivarsejteket az ejakuláció után, pH semleges és izotóniás.

Klinikailag bizonyított

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél klinikailag bizonyítottan spermabarát. A hagyományos síkosítókkal ellentétben nem veszélyezteti a hímivarsejteket. A spermiumok több mint 24 órán keresztül életben maradhatnak a fogamzást támogató géllel történő érintkezéskor.

TUDTAD?

  • A teherbe esni próbáló nők kétszer nagyobb valószínűséggel szenvednek hüvelyszárazságtól, mint azok, akik nem próbálnak teherbe esni.
  • A stressz hüvelyszárazságot okozhat, és csökkenti a fogamzás esélyeit. Lazíts, ne aggódj, és próbáld meg jól érezni magát.
  • A rendszeres síkosítóhasználat árthat a spermiumoknak, ezért nem szabad használni teherbeeséssel próbálkozás idején.
  • A FERTI·LILY fogamzást támogató gél nem tartalmaz parabént, ami hátrányosan befolyásolhatná a sperma minőségét.
  • A hüvely alacsony pH-ja tulajdonképpen elpusztítja a spermiumokat. Közösülés idején a hüvely pH-ja rövid ideig megemelkedik, hogy így segítse a spermiumok túlélését.

 

Összetevők

Víz, fenetil-alkohol, nátrium-hialuronát, xantángumi, fruktóz, nátrium-bikarbonát, nátrium-klorid, kálium-klorid, dinátrium-foszfát, kálium-foszfát, citromsa

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!