Gyors útmutató a Kegel8 Ultra 20-hoz

Program száma Rövidítése a képernyőn Program neve Időtartam
P01 RCV1 Érzékenységi teszt 30 perc
P02 RCV2 Javított érzékenység 60 perc
P03 EXE1 Medence gyakorlatok 45 perc
P04 EXE2 Intenzív medence gyakorlatok 30 perc
P05 EXE3 Heti kezelés 45 perc
P06 SIMP Érzékelés javítása 20 perc
P07 ENDU Medencefenék rekeszizom állóképesség 60 perc
P08 SENS Medencefenék rekeszizom érzékenység 60 perc
P09 OAB Túlzott tevékenységű húgyhólyag 20 perc
P10 STR1 Közepes stressz inkontinencia 40 perc
P11 STR2 Enyhe stressz inkontinencia 40 perc
P12 MXDS Kevert inkontinencia 30 perc
P13 FTRN Funkcionális kontinencia tréning (bőrelektródás)   9 perc
P14 PNC1 Enyhe kitüremkedés, méheltávolítás, szülés utáni inkontinencia 35 perc
P15 PNC2 Mérsékelt kitüremkedés, méheltávolítás, szülés utáni inkontinencia 30 perc
P16 BOW1 Bél (széklet) inkontinencia 1 10 perc
P17 BOW2 Bél (széklet) inkontinencia 2 40 perc
P18 PAIN Idült fájdalom csillapítása (bőrelektródákkal)
P19 CIRC Medencefenék keringés 60 perc
P20 RELX Medencefenék relaxáció 20 perc
  1. Helyezze be az akkumulátort/elemet biztosítva, hogy a piros szalag az akkumulátor/elem alatt legyen a könnyű eltávolítás érdekében.
  2. Csatlakoztassa a vezetéket az „A” csatornába a Kegel8 egység bal felső részénél. A szonda két vezetékét helyezze be a vezeték másik végén található fekete és piros csatlakozóba.
  3. Kenje meg és helyezze be vaginálisan a szondát, a fém részeknek a csípő irányába kell állniuk. (?????) Az alaprész a vaginán kívül marad. Olyan jó minőségű kenőanyagot használjon, mint a KE gél, amely a behelyezést kényelmesebbé teszi és az elektromos impulzusokat hatékonyabban vezeti az izmokhoz.
  4. Nyomja meg az „ON” feliratú gombot és ezután nyomja addig a „PRG” feliratú gombot, amíg a képernyőn megjelenik a használni kívánt program.
  5. A program elindításához nyomja meg a baloldalon lévő (+)   Tartsa nyomva a (+)  gombot mindaddig, amíg erős rángást érez az izmaiban, de ne annyira, hogy az kellemetlen legyen. A (-)  gomb megnyomásával csökkenthető a milliamper másodperc. A legtöbb programnál a gép folyamatosan jelzi a működés folyamatát, tehát Ön látni fogja a milliamper másodperc emelkedését a működés („work”) állapotban és érezni fogja a pulzálást, aztán leesik „0”-ra, vagyis nyugalmi („rest”) állapotba, ahol az izmok ellazulnak. A program végén automatikusan kikapcsol.

FONTOS

A ”Kegel8 Ultra 20” egy CE jelöléssel jóváhagyott, II.a osztály besorolású orvosi eszköz. Érthető, hogy a legtöbb hölgy türelmetlenül várja a javulást, de kérjük, figyelmesen kövesse útmutatónkat! Ne hagyja ki az érzékelésszint fázist! Ez nagyon fontos, és a javasoltak szerint kövesse a programtervet. Így érhető el a legjobb eredmény. A ”Kegel8 Ultra 20” klinikailag tesztelt programok és egy idő után segíteni fogja Önt a kontrollban, és abban, hogy erősebbé és egészségesebbé váljon kívül-belül. Amennyiben többet szeretne megtudni a klinikai referenciákról, kérjük olvassa el a felhasználói kézi könyvet.

Ne használja a ”Kegel8 Ultra 20”-at, ha:

  • Ön terhes
  • rákbetegség miatt kezelés alatt áll
  • szív-pacemakere van.

A biztonsági figyelmeztetések teljes listáját a Kegel8 Felhasználói Kézikönyvben találja.

Amennyiben segítségre lenne szüksége az induláshoz, vagy a „Kegel8 Ultra 20” használatához, vegye fel a kapcsolatot kedves Kegel8 tanácsadóinkkal, akik örömmel segítenek Önnek. 

  • Telefon: +44 (0) 1482 496 932
  • E-mail: info@intimegeszseg.hu
Categories: Termékek

Kapcsolódó bejegyzések

Izomstimulátorok

Mother Nurture

Mother Nurture – a legjobb barátod! Társad a fogantatás előtt, a fájdalommentes szülésnél és a szülés utáni regenerálódásban. Minden nő életében az egyik legszebb időszak, amikor gyermeket vár. Ez az új állapot nagyon sok testi Tovább...

Kiegészítők

Klean for Men

Kapcsolódó bejegyzések

Termékek

Kegel8 Tight & Tone

Használati utasítás Gyors útmutató Távolítsa el az akkumulátor fedlapját. Tegyen 1 db 9V PP3 elemet vagy egy újratölthető nikkel metál hydrid elemet az elemtartóba. Helyezze vissza a fedlapot! Helyezze a vezetéket az egység csatlakozójába. A Tovább...