Használati utasítás

Gyors útmutató

  1. Távolítsa el az akkumulátor fedlapját. Tegyen 1 db 9V PP3 elemet vagy egy újratölthető nikkel metál hydrid elemet az elemtartóba. Helyezze vissza a fedlapot!
  2. Helyezze a vezetéket az egység csatlakozójába. A vezeték színe nem lényeges. Használhatja csak az egyik, vagy mindkét vezetéket. Ha csak az egyik vezetéket használja (az „A” csatornához), helyezze a vezetéket a jobboldali csatlakozóba („A” csatorna).
  3. Vegye ki a vaginális vagy a végbél elektródát a csomagból.
  4. Csatlakoztassa a vaginális vagy a végbél elektródát a vezeték végén található összes csatlakozótüskéhez. A piros és a fekete polaritás bármilyen módon megfelelő. Néhány szondának hosszú beépített vezetéke van az egységhez történő közvetlen csatlakozóval.
  5. Használat előtt ellenőrizze a vaginális vagy végbél elektróda tisztaságáról.
  6. Helyezze be a vaginális vagy végbél elektródát. Használjon valamilyen elektromosan vezető kenőanyagot, például a KY zselét vagy bármely más, vizes alapú kenőolajat (nem kötelező). Ne helyezze túl mélyre, csak a szonda nyakának kell a vaginán belül lennie, a szonda fémlapjait teljesen be kell helyezni. A vaginális elektróda megfelelő elhelyezési ábrája.

  1. Kapcsolja be az egységet az „on/off” gomb egyszeri megnyomásával.
  2. Válassza ki a kívánt programot a „PRG” feliratú gomb segítségével (nézze meg a 11. oldalon található program-táblázatot).

Információk az elektromágneses kompatibilitásról és interferenciáról

A Kegel8® termékeket úgy tervezték, hogy minél alacsonyabb szinten legyen a rádiófrekvencia  (RF) kibocsátásuk (interferencia), és hogy ellenállóak legyenek  az interferenciának más készülékek működése által okozott hatásaival, valamint az otthoni vagy klinikai környezetben működő készülékek elektrosztatikus kisülései által okozott károkkal szemben. Igazoltan megfelelnek a nemzetközi EMC szabványnak EN60601-1-2. További információkért nézze meg a 201, 202, 204 és 206 számú táblázatokat.

A Kegel8® termékek használata a lent részletezett elektromágneses környezetben javasolt.  Fontos, hogy a Kegel8® termékek vásárlói vagy felhasználói  gondoskodjanak arról, hogy ilyen környezetben legyenek működtetve a készülékek.
Kibocsátási vizsgálat Megfelelőség Elektromágneses környezet
RF kibocsátás

CISPR 11

1.csoport A Kegel8® termék csak a belső működéséhez használ RF energiát, ezáltal RF kibocsátása nagyon alacsony és valószínűleg nem okoz interferenciát a közelben lévő elektronikus készülékekben.
RF kibocsátás

CISPR 11

B osztály A Kegel8® termék minden létesítményben használható, beleértve a közvetlenül a kisfeszültségű villamos-hálózathoz kapcsolódó lakáscélú épületeket is.

 

 

 

Harmonikus kibocsátások

IEC 61000-3-2

Nem alkalmas
Feszültség ingadozás/rezgés kibocsátás

IEC 61000-3-3

Nem alkalmas

201. sz. táblázat: Irányelvek és gyártói nyilatkozat – elektromágneses sugárzás

Categories: Termékek

Kapcsolódó bejegyzések

Termékek

Kegel8 Ultra 20

Gyors útmutató a Kegel8 Ultra 20-hoz Program száma Rövidítése a képernyőn Program neve Időtartam P01 RCV1 Érzékenységi teszt 30 perc P02 RCV2 Javított érzékenység 60 perc P03 EXE1 Medence gyakorlatok 45 perc P04 EXE2 Intenzív Tovább...

Izomstimulátorok

Kegel8 Biofeedback

1. Te szorítassz, a gép mér! Kövesd nyomon a fejlődésed, erősítsd izmaidat! 2. Végig vezet az időzített gyors és lassú Kegel gyakorlatokon, valamint jelez amikor helyesen végzed az edzést. 3. A kijelző pontosan mutatja a Tovább...

Hüvelyszondák

Periform szonda

Medencefenék tornáztató szonda Minőségi TPE műanyag oldalsó elektróda sáv/fém felülettel EMS-hez és Biofeedback-hez is megfelelő Orvosi minőségű rozsdamentes acélból készült, kevesebb, mint 8% nikkel tartalommal Könnyű, és használata egyszerű. A legújabb medencefenék tornáztató szonda könnyen Tovább...