• Az Ultra20 a Kegel8 család legnépszerűbb tagja gátizomerősítő és relaxációs programjával melynek hatása klinikailag bizonyított
 • Tartalmazza az új, innovatív Kegel8 Glide Arany hüvelyi szondát mely formája miatt  kényelmesen használható süllyedés esetén.
 • Medencefenék gyakorlatokhoz, az érzékiség javításához, fájdalom csillapításhoz , inkontinencia kezeléséhez és szülés utáni regenerálódáshoz ajánljuk
 • Megtalálja  és erősíti a gyenge medencefenék izmait,hogy azok újból erősek legyenek!

Észrevehető eredményeket lehet elérni néhány héten belül,  a menopauza időszakában, süllyedés esetén illetve méheltávolítás után. Borzasztó érzés amikor nem vagy ura testednek, a Kegel8 tudja, hogy bármilyen medencefenéki elváltozás egy nő életében komoly gondot okoz, amely hosszútávon képes rányomni bélyegét mind a mindennapokra és a párkapcsolatokra is! Nem kell megijedni, nagyon sok esetben ez egy visszafordítható folyamat, a Kegel8 Ultra 20-al 12 hét alatt napi 2x szeri használattal, otthoni, megszokott környezetben!

Kinek ajánlott a Kegel8 Ultra 20 használata?

Mindenkinek!  Sajnos az emberek többsége alábecsüli az egészséges gátizomzat fontosságát! A gyengülő medencefenék a kor vagy a megerőltető életforma előrehaladtával elkerülhetetlen.

Mik is ennek a jelei:

 • hólyagszivárgás- hasüri nyomás megemelkedésekor pl. tüsszentés
 • kontrollálatlan gázok
 • fakó szerelmi élet
 • gyakori deréktájéki fájdalom

Ez nem nevetséges! Ezek az úgynevezett “nevetős bepisilések”,  Ahogy öregszünk, az nem szokatlan, hogy a szivárgás itt -ott jelen van az életünkben, de ez nem jelenti, hogy ezt el is kell fogadnunk! A központi statisztikai adataiból arra lehet következtetni,hogy jelenleg Magyarországon kb 750.000 nő szenved az inkontinencia valamilyen fajtájától(késztetés, stressz, hiperaktív hólyag). 

„A legjobb módja annak, hogy kezelje az inkontinenciáját az, hogy edzi a medencefenék izmait!”  – Dr.Chris Steele-A Kegel8 alapítója

Hogyan működik a Kegel8?

A Kegel8 Ultra 20 segít visszaszerezni az irányításodat a tested felet ,ezzel egy új, egészségesebb, teljesebb élet veszi kezdetét. Működése egyszerű: neuromuszkuláris elektromos stimuláció (NMES) és elektromos ideg stimuláció segítségével fejti ki  hatását.. Elektromos impulzusokat vezet egy hüvelyi szondával és/vagy bőrre tapasztható elektróda párnák segítségével, melyek serkentik medencefenék izomzatának működését.  Ezek a rendszeres összehúzódások erősítik ,építik és teszik tónusosabbá  a gátizmokat. Hihetetlen, de az elektromos stimulátorok hatékonysága 90%-os! 

Mit tartalmaz az alap csomag:

 • 1 készülék, melyben 20  program található, köztük testmozgató és fájdalom csillapító programokkal
 • Szonda – nikkelmentes „Glide” Arany szonda segítségével optimális eredményt lehet elérni allergiás reakciók nélkül
 • Elektródák – Ha nem akarja, vagy nem tudja használni a hüvely szondát van más megoldás is. Kegel8 az egyetlen otthoni használatra kifejlesztett külső izom stimulátor a világon, melynek hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják.

3 módon lehet használni a Kegel8 Ultra 20-at!

 1. Helyezze be a vaginális szondát a gátizmok tornáztatására
 2. A bőr elektródákat tegye a bokára  – ez abban az esetben ideális, ha nem akarja vagy nem tudja használni a  hüvelyi szondát ( a képen látható módon)
 3. Az Elektródákat helyezze a farpofa(popsi/fenék) re a képen látható módon, ha nem tudja/vagy nem karja használni a szondát.

Programok:

 • Érzékenységi teszt: célja, hogy tesztelje az érzékenységi szintet, és így a kegel8 ultra 20 a legtöbbet nyújtsa
 • Medencefenék gyakorlat –  programok a medencefenék általános erősítésére és ápolására, hogy azok mindig erősek legyenek.
 • Intim érzékiség fejlesztése – javítja  a szexuális érzékiséget  és  segít visszanyerni a magabiztosságot.
 • Inkontinencia: széles választéka a klinikailag tesztelt programoknak megragadva az egyéni, specifikus inkontinenciát.
 • Fájdalomcsillapítás – relaxációs programok, amelyek könnyítik az izomgörcsök, a fájdalom és a  szorító érzés csillapítását.

Ugrás a Webshopra

 

Categories: Izomstimulátorok

Kapcsolódó bejegyzések

Izomstimulátorok

Tight&Tone

Őrizzük meg nőiességünket! Elektronikus kismedencei Toner erősíti a gyenge medencefenék izmait, célzott,  pontos gyakorlatokkal Könnyen használható Kegel8  Tight&Tone és gyors, észrevehető eredményeket produkál heteken belül Klinikailag ellenőrzött programok és igazolt eredmények Előre beállított programok  inkontinencia Tovább...

Izomstimulátorok

Mother Nurture

Mother Nurture – a legjobb barátod! Társad a fogantatás előtt, a fájdalommentes szülésnél és a szülés utáni regenerálódásban. Minden nő életében az egyik legszebb időszak, amikor gyermeket vár. Ez az új állapot nagyon sok testi Tovább...

Izomstimulátorok

Kegel8 Biofeedback

1. Te szorítassz, a gép mér! Kövesd nyomon a fejlődésed, erősítsd izmaidat! 2. Végig vezet az időzített gyors és lassú Kegel gyakorlatokon, valamint jelez amikor helyesen végzed az edzést. 3. A kijelző pontosan mutatja a Tovább...