Mother Nurture – a legjobb barátod! Társad a fogantatás előtt, a fájdalommentes szülésnél és a szülés utáni regenerálódásban.

Minden nő életében az egyik legszebb időszak, amikor gyermeket vár. Ez az új állapot nagyon sok testi és lelki változást hoz az egy kismama életébe. Ezekre a változásokra azonban fel lehet és fel is kell készülni! A terhesség alatt és a szülés során és azután az intim területek igencsak igénybe vannak véve, ráadásul nagyon sok nőnél ez az igénybevétel nagyon kellemetlen tünetekkel is járhat. Statisztikai adatok alapján 10-ből 3 nő szenved vizeletinkontinenciában szülés után illetve 1 szenved székletinkontinenciában. Szerencsére tudunk ez ellen tenni!
A fogantatás előtt a sokan életmódot váltanak, hogy kirobbanó formába kerüljenek az egészséges baba érdekében, de mi a helyzet a medencefenékkel? A gátizom tornáztatása nagyon fontos, mert a javuló vérkeringés növeli a fogamzási arányt és a terhesség kilenc hónapja alatt védi a magzatot. Nagyon fotos tehát, hogy felkészítsük gátizmainkat a várandóság 9 hónapjára! A testsúly növekedése, a hormonális változások és ennek következtében a csont- és izomrendszerben létrejövő eltérések együttesen hatnak a kismama testére. Medencefenéki izmaink harántcsíkolt izmok, élettani sajátosságainál fogva sérülékenyek, és mint minden izom , megfelelő tréning hiányában hajlamosak az elgyengülésre, későbbiekben a sorvadásra.

Készítsd fel a szervezeted a várandósság 9 hónapjára mindössze pár hét alatt a Kegel8 Mother Nurture készülékkel, melynek számos más funkciója a későbbiekben is segítségedre lehet!

A szülés fáj, de a gomb a Te kezedben van! Vajúdás közben nem kell gyógyszer segítségét igénybe venni, hiszen a Kegel8 Mother Nurture két bőrelektróda párja a csigolyák közelében felhelyezve a megfelelő fájdalomcsillapítást biztosítja tágulási szakaszban,- mellékhatása nincs- melynek bekapcsolását Te irányíthatod, csupán egyetlen gombnyomással. Az általad meghatározott ütemben, tartósan ismétlődő stimulusok hatására a fájdalmat továbbító idegkötegek “túlterhelődnek” és bezárják a fájdalmat továbbító “kapukat”. Mivel így a fájdalominger nem jut el az agyba, nem alakul ki a fájdalom érzete sem.

Amennyiben sikeres volt a szülés utáni hathetes vizsgálat, vagy ha úgy érzi készen áll megkezdeni a regenerálódást a Kegel8 Mother Nurture forradalmi tervvel segít újra formába lendülni. Természetesen a kisbaba egészsége és boldogsága a fő szempont, de idővel az élet visszatér a régi kerékvágásba és az anyuka is visszatér a hálószobába!
Jó hír az, hogy tudjuk mit tehetünk ,hogy gátizmaink gyakorlásával izmaink fittek és erősek legyenek! Kényeztesd kismedencei izmaidat Te is a Kegel8 Mother Nurture hüvelyszondájával, mert a felpezsdült véráramlás a medence egész területén gyorsítja az izmok regenerálódását és elősegítik a gátmetszés sebgyógyulását.

És essék még néhány szó a hüvelyről! Sokan nem is tudják, hogy a hüvely, milyen fontos feladatokat lát el, megtámasztja a méhet, a húgyhólyagot és a végbelet. Tehát, ha a hüvely fala ami szülésnél 10-szeresére tágul, nem kap segítséget a regenerálódáshoz, komoly elváltozásokat, zavarokat okozhat. És ami még nagyon fontos, szexuális örömforrás helye. A gyakorlatok végzése növeli a nők hüvelyi orgazmusra való képességét. Ha megfelelően eddzük izmainkat, akár 1 hónap múlva tapasztalhatjuk már, hogy orgazmusunk erősebb, mint korábban volt. Ha pedig korábban nem voltunk képesek a hüvelyi orgazmusra, akkor most megtapasztalhatjuk.

Sajnos, az sem jár jobban, akinek a kisbabáját császármetszéssel segítették a világra. Mivel az izmok elgyengülése, megnyúlása hosszabb időt vesz igénybe, a terhesség alatti hormonális változások és a méh súlya jelentős mértékben hozzájárulhat a medencefenék elgyengüléséhez. Szerencsére, mindezekre van megoldás! A Kegel8 Mother Nurture! A beépített, speciális programok megerősítik az elgyengült, túlnyúlt medencefenéki izmokat, így azok stabilabb támaszt nyújtanak azoknak a belső szerveknek, mint a húgyhólyag, a méh, a hüvely és a végbél.

Ugrás a Webshopra

 

Categories: Izomstimulátorok

Kapcsolódó bejegyzések

Izomstimulátorok

Kegel 8 For Men

Kapcsolódó bejegyzések

Izomstimulátorok

Tight&Tone

Őrizzük meg nőiességünket! Elektronikus kismedencei Toner erősíti a gyenge medencefenék izmait, célzott,  pontos gyakorlatokkal Könnyen használható Kegel8  Tight&Tone és gyors, észrevehető eredményeket produkál heteken belül Klinikailag ellenőrzött programok és igazolt eredmények Előre beállított programok  inkontinencia Tovább...

Izomstimulátorok

Kegel8 Biofeedback

1. Te szorítassz, a gép mér! Kövesd nyomon a fejlődésed, erősítsd izmaidat! 2. Végig vezet az időzített gyors és lassú Kegel gyakorlatokon, valamint jelez amikor helyesen végzed az edzést. 3. A kijelző pontosan mutatja a Tovább...