Mother Nurture – a legjobb barátod! Társad a fogantatás előtt, a fájdalommentes szülésnél és a szülés utáni regenerálódásban.

Minden nő életében az egyik legszebb időszak, amikor gyermeket vár. Ez az új állapot nagyon sok testi és lelki változást hoz az egy kismama életébe. Ezekre a változásokra azonban fel lehet és fel is kell készülni! A terhesség alatt és a szülés során és azután az intim területek igencsak igénybe vannak véve, ráadásul nagyon sok nőnél ez az igénybevétel nagyon kellemetlen tünetekkel is járhat. Statisztikai adatok alapján 10-ből 3 nő szenved vizeletinkontinenciában szülés után illetve 1 szenved székletinkontinenciában. Szerencsére tudunk ez ellen tenni!
A fogantatás előtt a sokan életmódot váltanak, hogy kirobbanó formába kerüljenek az egészséges baba érdekében, de mi a helyzet a medencefenékkel? A gátizom tornáztatása nagyon fontos, mert a javuló vérkeringés növeli a fogamzási arányt és a terhesség kilenc hónapja alatt védi a magzatot. Nagyon fotos tehát, hogy felkészítsük gátizmainkat a várandóság 9 hónapjára! A testsúly növekedése, a hormonális változások és ennek következtében a csont- és izomrendszerben létrejövő eltérések együttesen hatnak a kismama testére. Medencefenéki izmaink harántcsíkolt izmok, élettani sajátosságainál fogva sérülékenyek, és mint minden izom , megfelelő tréning hiányában hajlamosak az elgyengülésre, későbbiekben a sorvadásra.

Készítsd fel a szervezeted a várandósság 9 hónapjára mindössze pár hét alatt a Kegel8 Mother Nurture készülékkel, melynek számos más funkciója a későbbiekben is segítségedre lehet!

A szülés fáj, de a gomb a Te kezedben van! Vajúdás közben nem kell gyógyszer segítségét igénybe venni, hiszen a Kegel8 Mother Nurture két bőrelektróda párja a csigolyák közelében felhelyezve a megfelelő fájdalomcsillapítást biztosítja tágulási szakaszban,- mellékhatása nincs- melynek bekapcsolását Te irányíthatod, csupán egyetlen gombnyomással. Az általad meghatározott ütemben, tartósan ismétlődő stimulusok hatására a fájdalmat továbbító idegkötegek “túlterhelődnek” és bezárják a fájdalmat továbbító “kapukat”. Mivel így a fájdalominger nem jut el az agyba, nem alakul ki a fájdalom érzete sem.

Amennyiben sikeres volt a szülés utáni hathetes vizsgálat, vagy ha úgy érzi készen áll megkezdeni a regenerálódást a Kegel8 Mother Nurture forradalmi tervvel segít újra formába lendülni. Természetesen a kisbaba egészsége és boldogsága a fő szempont, de idővel az élet visszatér a régi kerékvágásba és az anyuka is visszatér a hálószobába!
Jó hír az, hogy tudjuk mit tehetünk ,hogy gátizmaink gyakorlásával izmaink fittek és erősek legyenek! Kényeztesd kismedencei izmaidat Te is a Kegel8 Mother Nurture hüvelyszondájával, mert a felpezsdült véráramlás a medence egész területén gyorsítja az izmok regenerálódását és elősegítik a gátmetszés sebgyógyulását.

És essék még néhány szó a hüvelyről! Sokan nem is tudják, hogy a hüvely, milyen fontos feladatokat lát el, megtámasztja a méhet, a húgyhólyagot és a végbelet. Tehát, ha a hüvely fala ami szülésnél 10-szeresére tágul, nem kap segítséget a regenerálódáshoz, komoly elváltozásokat, zavarokat okozhat. És ami még nagyon fontos, szexuális örömforrás helye. A gyakorlatok végzése növeli a nők hüvelyi orgazmusra való képességét. Ha megfelelően eddzük izmainkat, akár 1 hónap múlva tapasztalhatjuk már, hogy orgazmusunk erősebb, mint korábban volt. Ha pedig korábban nem voltunk képesek a hüvelyi orgazmusra, akkor most megtapasztalhatjuk.

Sajnos, az sem jár jobban, akinek a kisbabáját császármetszéssel segítették a világra. Mivel az izmok elgyengülése, megnyúlása hosszabb időt vesz igénybe, a terhesség alatti hormonális változások és a méh súlya jelentős mértékben hozzájárulhat a medencefenék elgyengüléséhez. Szerencsére, mindezekre van megoldás! A Kegel8 Mother Nurture! A beépített, speciális programok megerősítik az elgyengült, túlnyúlt medencefenéki izmokat, így azok stabilabb támaszt nyújtanak azoknak a belső szerveknek, mint a húgyhólyag, a méh, a hüvely és a végbél.

Ugrás a Webshopra

 

Categories: Izomstimulátorok

Kapcsolódó bejegyzések

Izomstimulátorok

Kegel8 Biofeedback

1. Te szorítassz, a gép mér! Kövesd nyomon a fejlődésed, erősítsd izmaidat! 2. Végig vezet az időzített gyors és lassú Kegel gyakorlatokon, valamint jelez amikor helyesen végzed az edzést. 3. A kijelző pontosan mutatja a Tovább...

Izomstimulátorok

Kegel 8 For Men

Kapcsolódó bejegyzések

Izomstimulátorok

Ultra 20

Az Ultra20 a Kegel8 család legnépszerűbb tagja gátizomerősítő és relaxációs programjával melynek hatása klinikailag bizonyított Tartalmazza az új, innovatív Kegel8 Glide Arany hüvelyi szondát mely formája miatt  kényelmesen használható süllyedés esetén. Medencefenék gyakorlatokhoz, az érzékiség Tovább...