Magabiztosság újratöltve – Confitex innovatív fehérnemű inkontinenciával élőknek!

A Confitex egy Új-zélandi fehérnemű, amely visszaadja viselőjének a magabiztosságot! Jelenleg a világ egyetlen olyan fehérneműje könnyű és közepes inkontinenciával élő nők és férfiak számára,amely speciális, 3 rétegű rendszerének köszönhetően elnyeli a vizeletcseppeket ,a kellemetlen szagokat, biztosítva ezzel az egész nap tartó száraz érzést.        

Az innovatív technológiához pedig nem csak exkluzív design, de prémium anyaghasználat is társul a kompromisszum nélküli,magabiztos mindennapokhoz.
A szülés  vagy a menopauza időszakán átesett nők számára is nagyon fontos, hogy vonzó,szexi nőnek érezhessék magukat.

A vizelettartási probllémákkal küzdő férfiak pedig újra átvehetik az irányítást testük felett és újra magabiztosnak,határozottnak érezhetik magukat a Confitex letisztult vonalvezetésű alsóneműi viselésével.

Hogyan működik?

A Confitex technológiája  szabadalmaztatott 3 rétegű rendszerben rejlik, amely természetes rostokat tartalmaz, beszívja a nedvességet ,elnyeli a kellemetlen szagokat ezáltal tiszta,száraz,magabiztos érzést biztosít viselőjének egész napra.A Confitex termékeiben nincs műanyag,hosszú használatra tervezték, addig tartanak,mint a hagyományos fehérneműk,mivel pedig nincs szükség extra betétre,pelenkára ezért környezetvédelmi szerepe is kiemelten fontos.

Webshop