Kegel8 Mother Nurture

Milyen esetekben ajánljuk a Kegel8 Mother Nurture-t?

 • Várandósság előtt, fontos felkészíteni a gátizmokat a várandósság 9 hónapjára, a terhesség alatti és utáni húgyhólyag és bélszivárgás kockázatának csökkentése érdekében
 • A szülés alatt TENS készülékként alkalmazható, a bőrelektródák segítségével gyógyszermentes fájdalomcsillapítást biztosít a tágulási szakaszban, mellékhatása nincs – irányítása a Te kezedben van.
 • Szülés utáni regenerálódásban is segítségedre lesz.A  szülés utáni   hathetes vizsgálat után, vagy ha úgy érzed, készen állsz megkezdeni a regenerálódást a  Kegel8  Mother Nurture forradalmi segít újra formába lendülni.

Mit kapsz a csomagban?

A Kegel8 Mother Nurture gépet, ami tartalmaz

 • 8 db előre beállított, klinikailag igazolt kismedencei edzésprogramot, beleértve az érzékenység fokozó stimuláló programokat, amelyeket saját otthonodban végezhetsz

Az aranyozott Comfort szondát, amely

 • ergonómikusan kifejlesztett könnyű hüvelyi szonda, a megfelelő behelyezés, a kényelem és a kismedencei izomzat hatékony megerősítése érdekében.
 • a szonda speciálisan kialakított formájának köszönhetően, kényelmesen elfér a hüvely belsejében, miközben optimális kapcsolatot biztosít az izomzattal, hogy biztosítsa a Kegel8 által kiváltott összes összehúzódást.

2 db bőrelektródát, amely

 • megfelelő fájdalomcsillapítást biztosít tágulási szakaszban mellékhatás nélkül. A tartósan ismétlődő stimulusok hatására a fájdalmat továbbító idegkötegek “túlterhelődnek” és bezárják a fájdalmat továbbító “kapukat”. Mivel így a fájdalominger nem jut el az agyba, nem alakul ki a fájdalom érzete sem.

47.100 Ft

Kegel8 Mother Nurture

Mother Nurture – Társad a könnyű szülésben és a szülés utáni regenerációban

Várandósság előtt és után!

Minden nő életében az egyik legszebb időszak, amikor gyermeket vár. Ez az új állapot nagyon sok testi és lelki változást hoz egy kismama életébe. Ezekre a változásokra azonban fel lehet és fel is kell készülni. A terhesség alatt és a szülés során és azután az intim területek igencsak nagy igénybevételnek vannak kitéve, ráadásul nagyon sok nőnél mindez kellemetlen tünetekkel is járhat. Statisztikai adatok alapján szülés után 10-ből 3 nő vizeletinkontinenciával, míg 1 nő székletinkontinenciával küzd. Szerencsére tudunk ez ellen tenni!

A fogantatás előtt a sokan életmódot váltanak, hogy kirobbanó formába kerüljenek az egészséges baba érdekében, de mi a helyzet a medencefenékkel?
A gátizom tornáztatása nagyon fontos, mert a javuló vérkeringés növeli a fogamzási arányt és a terhesség kilenc hónapja alatt védi a magzatot. Nagyon fontos tehát, hogy felkészítsük gátizmainkat a várandóság 9 hónapjára.

A testsúly növekedése, a hormonális változások és ennek következtében a csont- és izomrendszerben létrejövő eltérések együttesen hatnak a kismama testére. Medencefenéki izmaink harántcsíkolt izmok, élettani sajátosságainál fogva sérülékenyek, és mint minden izom, megfelelő tréning hiányában hajlamosak az elgyengülésre, későbbiekben a sorvadásra.

Készítsd fel a szervezeted a várandósság 9 hónapjára mindössze pár hét alatt a Kegel8 Mother Nurture készülékkel, melynek számos más funkciója a későbbiekben is segítségedre lehet!

A szülés fáj, de a segítség a Te kezedben van! Vajúdás közben nincs szükség gyógyszeres fájdalomcsillapításra, hiszen a Kegel8 Mother Nurture két, csigolyák(idegvégződések) közelébe felhelyezett bőrelektróda segítségével megfelelő fájdalomcsillapítást biztosít tágulási szakaszban mellékhatás nélkül. A készüléket te irányíthatod, így a számodra legmegfelelőbb és optimálisabb fájdalomcsillapítás érhető el, csupán egyetlen gombnyomással. Az általad meghatározott ütemben, tartósan ismétlődő stimulusok hatására a fájdalmat továbbító idegkötegek “túlterhelődnek” és bezárják a fájdalmat továbbító “kapukat”. Mivel így a fájdalominger nem jut el az agyba, nem alakul ki a fájdalom érzete sem.

Segít újra formába lendülni

Amennyiben sikeres volt a szülés utáni hathetes vizsgálat, vagy ha úgy érzed készen állsz megkezdeni a regenerálódást, a Kegel8 Mother Nurture segít újra formába lendülni. Természetesen a kisbaba egészsége és boldogsága a fő szempont, de idővel az élet visszatér a régi kerékvágásba és az anyuka is visszatér a hálószobába!
Jó hír az, hogy tudjuk mit tehetünk azért, hogy gátizmaink fittek és erősek legyenek! Edzd kismedencei izmaidat Te is a Kegel8 Mother Nurture hüvelyszondájával, mert a felpezsdült véráramlás a medence egész területén gyorsítja az izmok regenerálódását és elősegítik a gátmetszés következtében kialakult seb gyógyulását.

Sajnos, az sem jár jobban, akinek a kisbabáját császármetszéssel segítették a világra. Mivel az izmok elgyengülése, megnyúlása hosszabb időt vesz igénybe, a terhesség alatti hormonális változások és a méh súlya jelentős mértékben hozzájárulhat a medencefenék elgyengüléséhez. Szerencsére, mindezekre van megoldás! A Kegel8 Mother Nurture a beépített, speciális programok segítségével megerősíti az elgyengült, túlnyúlt medencefenéki izmokat, így azok stabilabb támaszt nyújtanak a kismedencei szerveknek, mint a húgyhólyag, a méh, a hüvely és a végbél.

A hüvelyről

Sokan nem is tudják, hogy a hüvely, milyen fontos feladatokat lát el. Többek között megtámasztja a méhet, a húgyhólyagot és a végbelet. Így ha a hüvely fala, ami szülésnél 10-szeresére tágul, nem kap segítséget a regenerálódáshoz, komoly elváltozások, zavarok alakulhatnak ki. Nagyon fontos, és nem elhanyagolandó, hogy a hüvely a  szexuális örömforrás helye is. A Kegel gyakorlatok végzése növeli a  hüvelyi orgazmusra való képességet. Ha megfelelően eddzük izmainkat, akár 1 hónap múlva tapasztalhatjuk már, hogy orgazmusunk erősebb, mint korábban volt. Ha pedig korábban nem voltunk képesek a hüvelyi orgazmusra, akkor most megtapasztalhatjuk.

 

Mikor nem ajánlott a Kegel8 Mother Nurture használata?

 • várandósság 37. hete előtt (utána az esetleges derékfájás csillapítása az elektródatapaszok segítségével)
 • rákos elváltozások esetén, rákbetegség kezelésének ideje alatt
 • szív-pacemaker mellett
 • szívritmuszavar esetén
 • ismeretlen eredetű kismedencei gyulladás esetén
 • menstruáció alatt
 • hüvelyi fertőzés esetén

 

Gyógyszermentes módszer, melyet fizikoterápiában már évtizedek óta használnak!

A termék otthoni körülmények között teljesen biztonságosan használható!

Amennyiben segítségre lenne szükséged az induláshoz, vagy az Kegel8 Mother Nurture használatához, kérjük vedd fel a kapcsolatot az Intimegészség.hu tanácsadóival, akik örömmel segítenek.

 

 

 

 

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!