FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő csomag

ELŐNYÖK

Minden FERTI·LILY termék támogatja a természetes megtermékenyülést anélkül, hogy megzavarná a romantikát. Termékeinket kényelmesen használhatod otthonodban. A FERTI·LILY természetes módon segít kézbe venni a megtermékenyülést, növeli a teherbeesés esélyét.

FERTI·LILY
fogamzást támogató gél

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél a hüvelyszárazság enyhítésére és/vagy a szex közbeni élvezet fokozására lett kifejlesztve. Mindemellett pedig spermabarát.
ÖSSZETEVŐK:
Víz, fenetil-alkohol, nátrium-hialuronát, xantángumi, fruktóz, nátrium-bikarbonát, nátrium-klorid, kálium-klorid, dinátrium-foszfát, kálium-foszfát, citromsav.

FERTI·LILY
megtermékenyülést elősegítő kehely

A FERTI·LILY megtermékenyülést elősegítő kehely puha, kényelmes és könnyen használható. Az ejakuláció után a kelyhet a hüvelybe kell felhelyezni, így a hímivarsejtek közvetlenül a méhnyakba (a méh bejáratába) kerülnek. Ez lehetővé teszi, hogy több hímivarsejt maradjon életben, és ússzon át a méhnyaknyákon, amelyek aztán felúszhatnak a méhbe. Minél több hímivarsejt éri el a méhet, annál nagyobb az esélye annak, hogy valamelyik hímivarsejt eléri és behatol a petesejtbe, így növelve meg a fogantatás esélyét. A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a FERTI·LILY fogamzást támogató kehely 48%-kal növeli a teherbeesés esélyét.*
A kehely 100%-ban orvosi minőségű szilikonból készült, és akár 6 ciklusig újrafelhasználható.

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!

Szabadság miatti csomagfeladás első időpontja: 2023. Október 02.

Kedves Látogató!

Szabadság miatt a héten szerdán (27-én 12-ig )beérkezett megrendeléseket tudjuk teljesíteni. A következő csomagfeladási napunk:2023.10.02.-én lesz. 

Kérjük ennek tudatában rendelj és köszönjük megértésed. 

 

Dombai Krisztina és az Intimegészség.hu  csapata

You have Successfully Subscribed!