Ajándékutalvány

Vizeletcsepegés mentes mindennapok ajándékba?
Ajándékozz kismedencei egészséget szeretteidnek!

10.000 Ft50.000 Ft

10.000 Ft50.000 Ft
Érték 10.000 Ft 20.000 Ft 50.000 Ft
Clear selection

Ajándékutalvány

Vizeletcsepegés mentes mindennapok, hatékony szülés utáni regeneráció ajándékba? Ajándékozz kismedencei egészséget szeretteidnek!

Az Intimegészség ajándékutalvány több különböző értékben megvásárolható, így  akár édesanyának, nemrég szült testvérnek, feleségnek, vagy akár férjnek szeretnél eszközt vásárolni, de nem tudod, hogy pontosan melyik lenne a megfelelő,  ezzel az utalvánnyal biztosan örömet okozol majd. A vásárlást követően egyéni kuponkódot generálunk amelyet elektronikus utalvány formájában juttatunk el hozzád e-mailben, vagy akár postán*.

Az ajándékutalvány felhasználható a www.intimegeszseg.hu oldalon található bármely termék(ek) vásárlása esetén. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható.Az ajándékutalvány a vásárlástól számítva egy naptári évig érvényes.

Amennyiben postai úton is szeretnéd kérni az utalványt, kérlek, hogy a vásárlást követően e-mailben jelezd nekünk az info@intimegeszseg.hu címen. Az ajándékutalványok postai kézbesítését idén kizárólag 2022. december 21. 12:00 óráig tudjuk vállalni, hogy biztosan megérkezzen a fa alá! 🙂

Van egy zárt Facebook csoportunk...

Kedves Látogató!

Tudtad, hogy van egy Zárt Facebook csoportunk (Őszintén az inkontinenciáról és más medencefenék problémákról), ahol a tagok nyugodtan és kötetlenül kérdezhetnek gépek kezelésével, illetve egyéb más a témához kapcsolodó problémákról, gyógymódokról stb.?

Lépj be kötelezettség mentesen és mindenben segítünk!

Várunk szeretettel,

Dombai Krisztina

You have Successfully Subscribed!