Ne gondold, hogy a Kegel8 termékei csak nőknek készültek. 

Sokan közülünk még csak tudatában sincsenek annak, hogy a férfiaknak van medencefenék izmuk, nemhogy még annak, hogy mire képes. A férfiaknál a medence izmok felelősek a húgyhólyag, a bél megtámasztásáért, és a vizeletcsöpögés és szivárgás megelőzéséért, ugyanúgy, mint a nőknél. A medencefenék izom erőssége az erekció erősségét is meghatározza, és a gyenge izmok erekciós rendellenes működést, valamint ejakulációs nehézségeket eredményezhetnek.

A medencefenék izom egy olyan hurokalakú izomcsoport, amely a szeméremcsonttól a gerinc aljáig fut. Az egyik ilyen izom tulajdonképpen a pénisz alsó részén helyezkedik el, és felelős az erekcióért és az ejakulációért. Gyakran előfordul, hogy ez az izom, amely elsőként gyengül meg, és amennyiben erre nem figyelünk oda, egyszerűen leáll a működése. 2014-ben a kutatók bebizonyították, hogy a medencefenék izom gyakorlatok hatékonyak a korai magömlés kezelésében. Az Európai Urológus Társaság megállapította, hogy azon férfiak állapota, akik korábban egész életen át tartó korai magömlésben szenvedtek, a medencefenék izom gyakorlatok révén jelentősen javult. A korai magömlés számos férfit érint némely életszakaszban, de ez megelőzhető egy egyszerű medencefenék izomgyakorlattal.

Igaz, hogy a medencefenéki izmok az életkor előrehaladtával meggyengülnek, de nem ez az egyetlen oka a férfiaknál előforduló medencefenék izom problémáknak. Fiatalabb férfiak esetében az izmok túl feszessé válhatnak, amely legalább annyira káros és vérbő medencefeneket eredményezhet. Noha ez a szuper fitt, edzőterembe járó férfiaknál jelent elsősorban problémát, de érzelmi stressz is kiválthatja. A vérbő medencefenéknek, vagyis az izmok állandó feszességének eredményeként erős fájdalom jelentkezhet a végbélben, a nemi szervekben, sőt a hát alsó részében is.

A hagyományos medencefenék gyakorlatok a medencefenék izmok összehúzódásának és relaxálásának folyamatát jelentik, azonban amikor ezeket az izmokat olyan nehéz izolálni és a technikát annyira nehéz elsajátítani, könnyebb mondani, mint csinálni!
Kényelmes megoldást jelent a medencefenéki problémákra a Kegel8 V For Men Medence Toner! Használata egyszerű, könnyed, hiszen a programok nyugodt , otthoni körülmények között biztonsággal végezhetőek.

  Ügyfélszolgálatunk mindenkor rendelkezésére áll bármilyen kérdésed  megválaszolásában! Ha bármilyen kétséged merülne fel a termék vásárlása előtt vagy után,  keress bennünket bizalommal! Célunk, hogy medencefenék izmaid újra nagyszerű formába kerüljenek!