Mother Nurture – a legjobb barátod!  Társad a fogantatás előtt, a fájdalommentes szülésnél és a szülés utáni regenerálódásban.

Minden nő életének egyik legszebb szakasza, amikor gyermeket vár. Ez az új állapot nagyon sok testi és lelki változást hoz az egy kismama életébe.  Ezekre a változásokra azonban fel lehet és fel is kell készülni! Szülésnél a hüvelynek ki kell tágulnia, hogy a baba kiférjen. Azonban nem mindegy, hogy a hüvely kitágulása milyen következményekkel jár. Az izomrostokban a nyújtás következtében kisebb – nagyobb sérülések keletkeznek. Az edzett izmok könnyebben tágulnak és miután ez kevesebb maradandó változással jár, gyorsabban, hatékonyabban regenerálódnak a szülés után.  A terhesség alatt és a szülés során és azután az intim területek igencsak igénybe vannak véve, ráadásul nagyon sok nőnél ez az igénybevétel nagyon kellemetlen tünetekkel is járhat. Statisztikák alapján szülés után 10-ből 3 vizelet-, míg 1 nő székletinkontinenciával küzd.

Szerencsére tudunk ez ellen tenni!

A terhesség alatti akaratlan vizeletvesztés megelőzésének egyetlen módja a medencefenék- és gátizomzat torna révén történő megerősítése. A medencefenék- és gátizomzat tudatos erősítését ideális esetben már a teherbeesést megelőzően is napi gyakorisággal kell elvégezni.  Szülést követően – könnyített formában – már az első napoktól kezdve végezhető a gátizomzat tornáztatása, a Mother Nurture használat a a 6 hetes kontroll  után alkalmazható. Az intim tornát sosem késő elkezdeni, hiszen az nem csak a terhesség alatti vizeletvesztést segít megelőzni, de a szülés utáni regenerálódás is s alatt jelentkező vagy időskori vizeletcsorgásos és -csepegéses tünetek kialakulását is gátolja. A terhesség alatti inkontinencia a gyenge medencefenék- és gátizomzatra utaló figyelmeztető jel; egyben jelzés arra vonatkozóan is, hogy legfőbb ideje elkezdeni a rendszeres intim tornát.

Jó hír az, hogy tudjuk mit tehetsz ,hogy gátizmaid fittek és erősek legyenek!  Eddzd kismedencei izmaidat a Kegel8 Mother Nurture hüvelyszondájával, mert a felpezsdült véráramlás a medence egész területén gyorsítja az izmok regenerálódását és elősegítik a gátmetszés sebgyógyulását.

És essék még néhány szó a hüvelyről!

Sokan nem is tudják, hogy a hüvely és annak izomzata, milyen fontos feladatokat lát el, megtámasztja a  méhet, a húgyhólyagot és a végbelet. Tehát, ha a hüvely fala ami szülésnél 10-szeresére tágul, nem kap segítséget a regenerálódáshoz, komoly elváltozásokat, zavarokat okozhat. És ami még nagyon fontos, ez a szexuális örömforrás helye. A gyakorlatok végzése növeli a nők hüvelyi orgazmusra való képességét. Ha megfelelően edzed  izmaidat, akár 1 hónap múlva tapasztalhatod már, hogy orgazmusod erősebb, mint korábban volt. Ha pedig korábban nem voltál képesek a hüvelyi orgazmusra, akkor most megtapasztalhatod.