A menopauza idején szivárgás, vizeletcsepegés alakulhat ki. De! A folyamat visszafordítható és megelőzhető.

Nyerd vissza az irányítást a tested felett!

Viszlát vizeletcsepegés!

A menopauza idején, a lecsökkent ösztrogénszint miatt a bőr és az izmok vesztenek rugalmasságukból. Így a gátizmok is gyengébbek lesznek.

Mi történik?

Beköszönt az úgynevezett „nevetős bepisilések” időszaka. Végül az itt-ott megjelenő szivárgás elkezd az életed részévé válni. Elviseled. Megszokod. Pedig nem kellene! Ugyanis BÁRMIKOR vissza tudod szerezni az irányítást a tested felett!

Hogyan?

Nem műtéttel és még csak nem is orvosi beavatkozással. A Kegel8- és a TensCare-készülékekkel beavatkozásmentes és kényelmes sikereket lehet elérni – néhány héten belül.

Erősíti a medencefenék-izmokat, amelynek köszönhetően:

 • javul az érzékiség,
 • csökken a fájdalom,
 • megszűnik az inkontinencia, vagyis a szivárgás.

Tudom, borzasztó és kétségbeejtő érzés, hogy nem vagy ura a testednek. Ez hosszú távon képes rányomni a bélyegét a mindennapokra és a párkapcsolatokra is. Főleg, hogy sokan nem tudják: esetenként a folyamat visszafordítható és megelőzhető.

Használd a Kegel8- és a TensCare-készülékeket napi 2-szer 12 héten át otthon, kényelmes, megszokott környezetben és élvezd a változást.

Kérdésed van?

Keress bátran az info@intimegeszseg.hu emailcímen!

Menopauza? Klimax? Ezeket a termékeket válaszd

 • Gépek

  TensCare Sure Pro izomstimulátor

  A vizeletszivárgás és inkontinencia gyakori problémát jelentenek a nők és férfiak körében egyaránt, mely kihatással van hosszú távú egészségi állapotukra. A medencefenék izmainak tornáztatása megelőzheti és mérsékelheti a medencefenék gyengeség, valamint az inkontinencia tüneteit.

  A „Sure Pro” egy sokoldalú stimuláló eszköz, mely a legújabb technológiát használva, egyszerű csomagolásban tökéletesen megfelel otthoni használatra.
  Két, egymástól elkülönülő, stimulációs csatornával rendelkezik. Vaginális és anális elektródákkal is használható, vagy – sürgősségi inkontinencia és fájdalom esetén – négy öntapadó elektródával.

  A „Sure Pro” 12 előre beállított és 3 testreszabható programmal rendelkezik. Az alapbeállításokon felül, van egy speciális programja bőrön át történő sípcsonti ideg stimulációval sürgősségi inkontinencia esetére

 • Gépek

  TensCare Elise

  A vizeletelcseppenés és inkontinencia mind a nők és férfiak számára is egy gyakori probléma, mely hosszú távon érinti az egészséget. A medencefenék torna egy elismert módja az inkontinencia és medencefenék gyengeséggel járó tünetek megelőzésében és kezelésében.
  Az Elise egy elektromos izomstimulátor, mely a medencefenéki izmok erősítésére szolgál. A készülék enyhe elektromos stimulációt fejt ki (hasonlót a természetes idegi impulzusokhoz) egyenesen a medencefenéki izmokba egy hüvelyi fejbe épített két rozsdamentes acél elektródán keresztül. Ezek a jelek összehúzódásra késztetik a medencefenéki izmokat. Ha már nem emlékszik, hogyan kell összehúzni ezeket az izmokat, vagy nehézségbe ütközik a megfelelő izomválasz elérése, vagy egyszerűen csak vissza akarja állítani medencefenéki izmai eredeti állapotát, az Elise segíthet az izomerő felépítésében és az izomkontroll kifejlesztésében. A medencefenéki torna tökéletes kiegészítője. Az Elise használata nagyon egyszerű a 4 világosan feltüntetett, előre beállított tréning programokkal.

  Az Elise a következő állapotokon javíthat:

  Vizelet- és széklet inkontinencia: beleértve a stressz, a késztetéses és a kevert típusokat, illetve férfiaknál a prosztatektómia utáni vizeletinkontinenciát. Emellett fokozhatja a szexuális élvezetet a medencefenéki izmok erősítésével.
  Krónikus kismedence fájdalom: szeméremtesti fájdalom (vulvodynia), symphysis pubis vagy interstitial cystitis
  Férfi erectilis diszfunkció kezelése* és kismedence erősségének fejlesztése (*anális fej kell hozzá).

 • Gépek

  Kegel8 Ultra Vitality

  Vigyázzunk kismedencei izmaink tónusosságára!

  Digitális, kismedencei tornáztató 12 átfogó gátizomtornáztató és relaxációs programmal!

  Tartalmazza legkelendőbb Pelviline hüvelyi szondát, amelynek speciális kialakítása biztosítja a kényelmes,célzott izommunkát!

  A gátizom tornáztatása javasolt minden nőnek a vizeletcsepegési tünetek, a kismedencei szervek, a méh -és a húgyhólyag süllyedésének megelőzésére, vagy megszüntetésére, a várandósság ,szülés előtt vagy után, változó korban, valamint görcsökkel járó menstruáció feloldására, székletinkontinencia, aranyér problémák megszüntetésére.

 • Gépek

  Kegel8 Ultra 20

  • Az Ultra20 a Kegel8 család legnépszerűbb tagja gátizomerősítő és relaxációs programjával melynek hatása klinikailag bizonyított.
   • Tartalmazza az új, innovatív Kegel8 Glide Arany hüvelyi szondát mely formája miatt  kényelmesen használható süllyedés esetén.
   • Medencefenék gyakorlatokhoz, az érzékiség javításához, fájdalom csillapításhoz , inkontinencia kezeléséhez és szülés utáni regenerálódáshoz ajánljuk
   • Megtalálja  és erősíti a gyenge medencefenék izmait,hogy azok újból erősek legyenek!
    Észrevehető eredményeket lehet elérni néhány héten belül a menopauza időszakában, süllyedés esetén illetve méheltávolítás után.
  • Gyógyszermentes módszer, melyet fizikoterápiában már évtizedek óta használnak!
  • A termék otthoni körülmények között teljesen biztonságosan használható!

  Mit tartalmaz az alap csomag:

  • 1 készülék, melyben 20  program található, köztük testmozgató és fájdalom csillapító programokkal
  • Szonda – nikkelmentes „Glide” Arany szonda segítségével optimális eredményt lehet elérni allergiás reakciók nélkül
  • Elektródák – Ha nem akarja, vagy nem tudja használni a hüvely szondát van más megoldás is. Kegel8 az egyetlen otthoni használatra kifejlesztett külső izom stimulátor a világon, melynek hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják.