Statisztikák alapján szülés után 10-ből 3 nő vizelet-, míg 1 nő székletinkontinenciával küzd. Ne legyél egy közülük!

Fájdalommentes szülést és gyors szülés utáni regenerálódást szeretnél?

Minden nő életének egyik legszebb szakasza, amikor gyermeket vár. Ez az új állapot nagyon sok testi és lelki változást hoz egy kismama életébe. Ezekre a változásokra azonban fel lehet és fel is kell készülni!

Szülésnél a hüvelynek ki kell tágulnia, hogy a baba kiférjen. Azonban nem mindegy, hogy a hüvely kitágulása milyen következményekkel jár.

Az izomrostokban a nyújtás következtében kisebb-nagyobb sérülések keletkeznek. Az edzett izmok könnyebben tágulnak és – miután ez kevesebb maradandó változással jár – gyorsabban, hatékonyabban regenerálódnak a szülés után.

A terhesség alatt, a szülés során és azután az intim területek igencsak igénybe vannak véve. Ráadásul rendkívül sok nőnél ez az igénybevétel kimondottan kellemetlen tünetekkel is járhat.

A statisztikák alapján szülés után 10-ből 3 nő vizelet-, míg 1 nő székletinkontinenciával küzd.

De ennek nem kell így maradnia!

Meg tudod előzni és tudsz rajta változtatni!

A terhesség alatti akaratlan vizeletvesztés megelőzésének egyetlen módja a medencefenék- és gátizomzat torna révén történő megerősítése. A medencefenék- és gátizomzat tudatos erősítését ideális esetben már a teherbeesést megelőzően is napi gyakorisággal kell végezni.  

Az intimtornát sosem késő elkezdeni, hiszen ez nemcsak a terhesség alatti vizeletvesztést segít megelőzni, de a szülés utáni vagy időskori vizeletcsorgásos és -csepegéses tünetek kialakulását is gátolja.

A terhesség alatti inkontinencia, vagyis a vizelettartási nehézség, a gyenge medencefenék- és gátizomzatra utaló figyelmeztető jel. Egyben jelzés arra vonatkozóan is, hogy legfőbb ideje elkezdeni a rendszeres intimtornát.

Edzd kismedence-izmaidat a Kegel8 Mother Nurture hüvelyszondával, mert a felpezsdült véráramlás a medence egész területén gyorsítja az izmok regenerálódását és elősegíti a gátmetszés sebgyógyulását.

Kérdésed van?

Keress bátran az info@intimegeszseg.hu emailcímen!

Fájdalommentes szülés? Szülés utáni regeneráció? Ezeket a termékeket válaszd!