Tudtad, hogy mekkora terhelésnek van kitéve a gátizmod nap, mint nap?

A központi statisztikai hivatal adataiból arra lehet következtetni,hogy jelenleg Magyarországon kb 750.000 nő szenved az inkontinencia valamilyen fajtájától(késztetés, stressz, hiperaktív hólyag). 

Mégis kinek/kiknek ajánlott a gátizomtorna?

A válasz egyszerű. Mindenkinek!  Sajnos az emberek többsége alábecsüli az egészséges gátizomzat fontosságát! A gyengülő medencefenék a kor vagy a megerőltető életforma előrehaladtával elkerülhetetlen.

Mik is ennek a jelei:

  • hólyagszivárgás- hasüri nyomás megemelkedésekor pl. tüsszentés
  • kontrollálatlan gázok
  • fakó szerelmi élet
  • gyakori deréktájéki fájdalom

Ez nem nevetséges! Az úgynevezett “nevetős bepisilések”,inkább elkeserítőek, mintsem nevetni valóak. Az idő előrehaladtával a szövetek megygyengülnek, ennek gyakori kisérője az itt-ott megjelenő szivárgás. Ez azonban nem azt jelenti, hogy el is kell fogadnunk! 
„A legjobb módja annak, hogy kezelje az inkontinenciáját az, hogy edzi a medencefenék izmait!”  – Dr.Chris Steele-A Kegel8 alapítója

Mi lehet a megoldás?
Ha műtétről, vagy egyéb orvosi beavatkozásról esik szó, sokakban a már megélt negatív élmények, illetve a kockázatoktól való félelem merül fel először.
Szerencsére van más alternatíva!
A Kegel8 készülékek beavatkozásmentes, kényelmes, otthoni trénerek, melyekkel rövid időn belül nagy sikereket lehet elérni különböző problémák esetén.

  • Az Ultra20 a Kegel8 család legnépszerűbb tagja gátizomerősítő és relaxációs programjával melynek hatása klinikailag bizonyított
  • Tartalmazza az új, innovatív Kegel8 Glide Arany hüvelyi szondát mely formája miatt  kényelmesen használható süllyedés esetén.
  • Medencefenék gyakorlatokhoz, az érzékiség javításához, fájdalom csillapításhoz , inkontinencia kezeléséhez és szülés utáni regenerálódáshoz ajánljuk
  • Megtalálja  és erősíti a gyenge medencefenék izmait,hogy azok újból erősek legyenek!

A Kegel8 termékeivel észrevehető eredményeket lehet elérni néhány héten belül,  a menopauza időszakában, süllyedés esetén illetve méheltávolítás után. Borzasztó érzés amikor nem vagy ura testednek.A Kegel8 tudja, hogy bármilyen medencefenéki elváltozás egy nő életében komoly gondot okoz, amely hosszútávon képes rányomni bélyegét mind a mindennapokra és a párkapcsolatokra is! Nem kell megijedni, nagyon sok esetben ez egy visszafordítható folyamat, a Kegel8 Ultra 20-al 12 hét alatt napi 2x szeri használattal, otthoni, megszokott környezetben!

Hogyan működik a Kegel8?

A Kegel8 Ultra 20 segít visszaszerezni az irányításodat a tested felet ,ezzel egy új, egészségesebb, teljesebb élet veszi kezdetét. Működése egyszerű: neuromuszkuláris elektromos stimuláció (NMES) és elektromos ideg stimuláció segítségével fejti ki  hatását.. Elektromos impulzusokat vezet egy hüvelyi szondával és/vagy bőrre tapasztható elektróda párnák segítségével, melyek serkentik medencefenék izomzatának működését.  Ezek a rendszeres összehúzódások erősítik ,építik és teszik tónusosabbá  a gátizmokat. Hihetetlen, de az elektromos stimulátorok hatékonysága 90%-os!