Az intim izmainkat nemcsak  egészségügyi okok miatt érdemes és kell karbantartanunk, hanem azért is, mert ezek a piciny izmok a szexuális életünkre nagyon nagy hatással vannak.

Enyhébb elváltozás áll fent, ha kádfürdőnél víz kerül a hüvelybe vagy szeretkezéskor levegő kerül a hüvelybe. Amennyiben a hüvelyi érzőidegeket kevesebb inger éri, romolhat a szexuális életünk, és az orgazmus késségünk is csökken vagy el is maradhat vagy akár fájdalmas is lehet az együttlét.

A Nőiességnek nagyon sok pozítivuma van, egy Nő jelenti a család alapját, a harmóniát, a szépséget, a biztonságot,a boldogságot , a melegséget az erőt.

Erőteljes , jól müködő gátizomzat pedig  nincs tudatos és rendszeres tornáztatás nélkül.Nagyon sok mindent hallani az intim tornáról, nagyon jó módszerek léteznek, de még sem olyan könnyű és egyszerű mint gondolnánk.

A Kegel8 angol medencefenék tornáztató gépeket, nem a lusta nőknek tervezték, ,hanem azoknak az egészségtudatos nőknek, akiknek fontos, hogy kivül-belül tónusosak maradjanak és ezzel megőrizve a család és a hálószoba melegségét!

A Kegel8 gépeit otthoni használatra tervezték és ami még nagyon fontos, hogy  azokat az izmokat edzi  és olyan erősséggel amiket és ahogy kell!

Hatékonyságuk 90% -os, szemben a hagyományos tornáéval aminek az eredményessége  csupán 40%!

Azért, hogy mindenki kipróbálhassa most óriási nyári akcióval kedveskedünk!

Bővebb információért látogass el honlapunkra:www.intimegeszseg.hu

Kapcsolódó bejegyzések

Vizelet inkontinencia

Mit tehetünk azért, hogy a futás öröm maradjon?

A válasz nagyon egyszerű,! Korábbi bejegyzéseinben említettem, hogy milyen nagy szerepe van a medencefenéki izmainknak. Bizonyos sportok, mint például a futás, ami nagyon jót tesz a keringésünknek, a medencealapi izmainkat az átlagnál nagyobb igénybevételnek teszi Tovább...

Vizelet inkontinencia

Mit is jelent a vizeletinkontinencia?

Az inkontinencia akaratlan vizeletcsepegést jelent. Az eltávozó vizelet mennyiségétől függően súlyosságát több kategóriába sorolják. A gyenge inkontinencia esetén naponta kb 5-10 ml vizelet cseppen el, míg a középsúlyos vizeletinkontinenciánál 50-250 ml vizelet távozik naponta akaratunktól Tovább...

Vizelet inkontinencia

Stressz inkontinencia

A stresszinkontinencia jellemzője, hogy önkéntelenül kis mennyiségű vizelet távozik a hasűri nyomást megemelő tevékenységek végzésekor, pl. köhögéskor, erőlködéskor, tüsszentéskor, nehéz tárgyak megemelésekor. Fiatal és középkorú nőknél ez a vizelet inkontinencia leggyakoribb formája. Okozhatja a húgyúti Tovább...