Használati utasítás

Gyors útmutató

  1. Távolítsa el az akkumulátor fedlapját. Tegyen 1 db 9V PP3 elemet vagy egy újratölthető nikkel metál hydrid elemet az elemtartóba. Helyezze vissza a fedlapot!
  2. Helyezze a vezetéket az egység csatlakozójába. A vezeték színe nem lényeges. Használhatja csak az egyik, vagy mindkét vezetéket. Ha csak az egyik vezetéket használja (az „A” csatornához), helyezze a vezetéket a jobboldali csatlakozóba („A” csatorna).
  3. Vegye ki a vaginális vagy a végbél elektródát a csomagból.
  4. Csatlakoztassa a vaginális vagy a végbél elektródát a vezeték végén található összes csatlakozótüskéhez. A piros és a fekete polaritás bármilyen módon megfelelő. Néhány szondának hosszú beépített vezetéke van az egységhez történő közvetlen csatlakozóval.
  5. Használat előtt ellenőrizze a vaginális vagy végbél elektróda tisztaságáról.
  6. Helyezze be a vaginális vagy végbél elektródát. Használjon valamilyen elektromosan vezető kenőanyagot, például a KY zselét vagy bármely más, vizes alapú kenőolajat (nem kötelező). Ne helyezze túl mélyre, csak a szonda nyakának kell a vaginán belül lennie, a szonda fémlapjait teljesen be kell helyezni. A vaginális elektróda megfelelő elhelyezési ábrája.

  1. Kapcsolja be az egységet az „on/off” gomb egyszeri megnyomásával.
  2. Válassza ki a kívánt programot a „PRG” feliratú gomb segítségével (nézze meg a 11. oldalon található program-táblázatot).

Információk az elektromágneses kompatibilitásról és interferenciáról

A Kegel8® termékeket úgy tervezték, hogy minél alacsonyabb szinten legyen a rádiófrekvencia  (RF) kibocsátásuk (interferencia), és hogy ellenállóak legyenek  az interferenciának más készülékek működése által okozott hatásaival, valamint az otthoni vagy klinikai környezetben működő készülékek elektrosztatikus kisülései által okozott károkkal szemben. Igazoltan megfelelnek a nemzetközi EMC szabványnak EN60601-1-2. További információkért nézze meg a 201, 202, 204 és 206 számú táblázatokat.

A Kegel8® termékek használata a lent részletezett elektromágneses környezetben javasolt.  Fontos, hogy a Kegel8® termékek vásárlói vagy felhasználói  gondoskodjanak arról, hogy ilyen környezetben legyenek működtetve a készülékek.
Kibocsátási vizsgálat Megfelelőség Elektromágneses környezet
RF kibocsátás

CISPR 11

1.csoport A Kegel8® termék csak a belső működéséhez használ RF energiát, ezáltal RF kibocsátása nagyon alacsony és valószínűleg nem okoz interferenciát a közelben lévő elektronikus készülékekben.
RF kibocsátás

CISPR 11

B osztály A Kegel8® termék minden létesítményben használható, beleértve a közvetlenül a kisfeszültségű villamos-hálózathoz kapcsolódó lakáscélú épületeket is.

 

 

 

Harmonikus kibocsátások

IEC 61000-3-2

Nem alkalmas
Feszültség ingadozás/rezgés kibocsátás

IEC 61000-3-3

Nem alkalmas

201. sz. táblázat: Irányelvek és gyártói nyilatkozat – elektromágneses sugárzás

Categories: Termékek

Kapcsolódó bejegyzések

Izomstimulátorok

Mother Nurture

Mother Nurture – a legjobb barátod! Társad a fogantatás előtt, a fájdalommentes szülésnél és a szülés utáni regenerálódásban. Minden nő életében az egyik legszebb időszak, amikor gyermeket vár. Ez az új állapot nagyon sok testi Tovább...

Izomstimulátorok

Kegel8 Biofeedback

1. Te szorítassz, a gép mér! Kövesd nyomon a fejlődésed, erősítsd izmaidat! 2. Végig vezet az időzített gyors és lassú Kegel gyakorlatokon, valamint jelez amikor helyesen végzed az edzést. 3. A kijelző pontosan mutatja a Tovább...

Izomstimulátorok

Tight&Tone

Őrizzük meg nőiességünket! Elektronikus kismedencei Toner erősíti a gyenge medencefenék izmait, célzott,  pontos gyakorlatokkal Könnyen használható Kegel8  Tight&Tone és gyors, észrevehető eredményeket produkál heteken belül Klinikailag ellenőrzött programok és igazolt eredmények Előre beállított programok  inkontinencia Tovább...